6 dolog, amit észre kell venned rajta az első randin

Sándor Alexandra
Írta: ,

A pasik többnyire elképesztően egyértelmű jelekkel szolgálnak arról, hogy kik ők valójában, hol tartanak az életben, illetve mit tudnak nyújtani. A következő körülmények felmérésével rengeteg csalódástól megkímélheted magad, és nem szalasztod el azt, aki mellett a válladra telepedhet a boldogság kék madara.

Kalandot vagy kapcsolatot akar?

Bátran vesd fel valamilyen téma kapcsán, hogy mit gondolsz a kalandokról és a komoly kapcsolatokról.

Az is bőven elég, ha például megjegyzed: „mostanában több barátnőmnek is volt légyottja olyannal, akit a Tinderen ismert meg, de nekem nem való ez”.

Tessék, máris mindenféle komoly lelkizés nélkül a tudtára adtad, hogy nem szexpartnert, hanem társat keresel!

Most már csak figyelned kell a reakcióját, természetesen a testbeszédével együtt.

Érdemes minél előbb feldobni ezt a labdát, hiszen sorsdöntő lehet, miként válaszol rá.

Ha ugyanazt keresitek, tehát átment a rostán, jöhet a többi kulcstéma!

Mi a helyzet a munkájával?

Amennyiben napi tizenhat órát dolgozik, valószínűleg nem fogtok minden reggelt, delet és estét sülve-főve együtt tölteni.

Ha pedig krónikus munkanélküli – ami még a válság utáni időszakban is súlyos ambícióhiányra utalhat –, minden esélyed megvan rá, hogy non-stop a nyakadba lihegjen.

Csak akkor lehettek boldogok, ha hasonló elvárásaitok vannak a közös időbeosztást illetően, valamint maradéktalanul ki tudtok békülni egymás céljaival, hozzáállásával és keresetével.

A te dolgod, hogy az elfoglalt topmenedzserek vonzanak, vagy a részmunkaidős bolti eladók – mindkettő lehet értelmileg és érzelmileg szuperintelligens, mint ahogy annak az ellenkezője is.

A lényeg, hogy tudd, kire tartasz igényt!