6 dolog, amit a férfiak utálnak a randin

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A randevúk igazán mérvadóak a kapcsolat alakulásakor, hiszen ezalatt a néhány óra alatt kelthetünk rendkívül pozitív, és nagyon negatív benyomást is. Bár alapvetően a beszélgetéssel, kommunikációval deríthetünk fényt a másik tulajdonságaira, tetteink is minősítenek minket. Mit utálnak a legjobban a férfiak?

Ha túl sokáig váratod

Azért vannak az időpontok, hogy tartsuk magunkat hozzájuk, hiszen az egyik legjobb módja, hogy azonnal kivívjuk az ellenszenvet, ha elkésünk a találkáról.

Ezzel rögvest azt üzened, hogy nem tiszteled a másikat, és ha nem kérsz sűrűn bocsánatot tőle, úgy azt is elérheted, hogy magában duzzogjon és így tönkretegye az estét.

Manapság már nem divat késni, legfeljebb néhány percet várakoztathatod a partneredet, éppen annyit, hogy ne neked kelljen egyedül ácsorogni a megbeszélt helyen. 

Ugyanígy, ha kikéredzkedsz mosdóba, ott se maradj túl sokáig, mert nyilván neked is kellemetlen lenne, ha az étteremben egyedül kellene ücsörögnöd, mert a partnered már negyed órája sminkel (legalábbis jó esetben erre a ténykedésre gondolsz).

Ha nem vagy hajlandó enni

Amikor meghívnak egy randevúra, akkor szeretnének vendégül látni, és amikor elfogadod a meghívást, akkor a partnerek arra asszociálnak, hogy eleget teszel a kérésnek.

Sok esetben előre tudod, mi vár rád a randevún, így ha előre bejelentik a vacsorát, akkor nem illik azt helyben megvétózni.

Ezt értsd úgy, hogy a diétádra nem akkor kell felhívni a figyelmet, amikor beültök egy pizzériába, vagy steakbárba, és azt sem szükséges bejelentened este hétkor, hogy te már hat után nem eszel semmit.

Ennél jobban már csak azt utálják a férfiak, ha „nagy muszájból” megrendeled a vacsorát, majd csak turkálsz az ételben, vagy teljesen elzárkózol, és a partnered egyedül kénytelen enni.

Ezzel agyoncsapod a hangulatot és elutasítod az ő gálánsságát, ez pedig roppantul idegesítheti.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019