6 dolog, amiért megéri egy rosszfiúval randizni

Írta: ,

Azt már mindannyian tudjuk, hogy a jófiúk igenis léteznek és igenis, végül ők bizonyulnak a jó választásnak. De mi van, ha mégsem? Sok izgalmas és csodás dologról nem beszélünk, ami csak egy rosszfiúban van meg. Nézzük csak, mik ezek...

Magabiztos és határozott döntéseket hoz Kép forrása: retrodrive.tumblr.com

1/5 Magabiztos és határozott döntéseket hoz

Semmi lamentálás – ez egy rosszfiú jeligéje.

Mivel eleve magabiztosak és általában sikeresek abban, amit csinálnak (igen a csajozás is ide tartozik) hozzá vannak szokva ahhoz, hogy spontán és magabiztosan döntsenek a legtöbb élethelyzetben.

Nem várnak, nem latolgatnak esélyeket és nem gondolnak át egy döntést százszor, hogy aztán a végére elvessék azt. Igazi határozott férfi módjára élik az életüket, legyen szó bármiről is.

Ez pedig a mi szemünkben egy nagyon szexi és vonzó tulajdonság, ráadásul olyan szabadságérzetet nyújt, amit egy kiszámítható és jófiú mellett ritkán kapunk meg, igaz?

Rengeteg dologhoz ért Kép forrása: swagtrooper.tumblr.com

2/5 Rengeteg dologhoz ért

Igen, valóban.

De itt most nem a villanyszerelésre vagy a fúrásra gondolunk, hanem arra, hogy csípőből meg tudja mondani, hogy pontosan melyik irányból fúj a szél, mert emlékszik rá egy vitorlás kalandról, vagy könnyen kiszedi az autódból a kulcsot, ha bezártad véletlenül.

Egy ilyen férfinak valószínűleg rengeteg kalandban volt már része, amikből sok élményt és tapasztalatot szerzett.

Ezért aztán biztos, hogy egy ilyen izgalmas férfi mellett az életed is az lesz!

3/5 Magasabb az érzelmi intelligenciája

Valószínűleg ez lett volna az utolsó dolog, amire gondoltál, de sok esetben így van.

Mivel egy rosszfiú már rengeteg dolgot megélt az életében, ezért empatikusabb és toleránsabb tud lenni, mint más típusba tartozó férfi társai.

Gondolj csak bele: ha sokat utazott, már rengeteg kultúrával találkozott, ezért sokkal alkalmazkodóbb és türelmesebb tud lenni, vagy ha sok nővel volt dolga élete során, akkor pontosan tudni fogja, hogy mire vágysz és azt hogyan adhatja meg neked.

Egy rosszfiút sokkal inkább az ösztönei és az érzelmei irányítanak, ezért izgatottan várja, hogy mit hozhat holnap az élet melletted!

 

Kiszabadít a komfort zónádból Kép forrása: anima-cuore.tumblr.com

4/5 Kiszabadít a komfort zónádból

A rosszfiúk életművészek. Minden lehetőséget kihasználnak és megélnek.

Ha egy ilyen pasival hoz össze az élet, akkor biztos lehetsz abban, hogy rengeteg új dolgot fogsz vele kipróbálni.

Lehet, hogy rábeszél a bungee jumping-ra, vagy csak spontán kimentek a reptérre és felültök a legközelebbi járatra, aztán ki tudja?

Az élet egy nagy kaland és ő ezt így fogja fel. Mellette láthatod a világot egy olyan szemszögből, amiből még soha. Életre szóló élményeket szerezhetsz, amikre ha ő nem buzdít, nélküle valószínűleg nem lenne bennük részed. Jól hangzik, nem?

 

Megszabadít a konvencióktól Kép forrása: stylemepretty.com

5/5 Megszabadít a konvencióktól

Unod, hogy minden ismerősöd megházasodik egy bizonyos kor után és gyereket szül? Szeretnél más életet élni, mint az átlag?

Akkor légy nyitott és adj esélyt egy kicsit őrült, kicsit fura, kicsit rosszfiúnak! Lehet, hogy ő lesz az, aki majd biztat, ha 50 évesen ejtőernyőzni szeretnél, vagy ha elkezdesz gitározni tanulni.

Egy ilyen férfi az idő múlásával sem válik unalmassá és kiszámíthatóvá, ahogy a kapcsolatotok sem lesz az.

Megérti ha hirtelen felindulásból elutazol valahova egyedül, vagy ha belevágsz egy teljesen őrült dologba.

Ezek alapján gondold csak végig...a rosszfúk általában boldogok és téged is azzá tehetnek. A boldogság pedig jó, ne hagyd figyelmen kívül a sztereotípiák miatt.