5 újévi fogadalom pároknak, amit érdemes megfontolni

Zabolai Margit
Írta: ,

December vége és január eleje a nagy fogadkozások időszaka, de míg egyes ígéretekről tudjuk, hogy csak üres közhelyek maradnak, másokat valóban érdemes megfontolni. Az alábbi újévi fogadalmak például minden párnak segíthetnek, hogy egész évben boldogabbak legyenek.

Értékeljétek a románcot!

Tény, hogy ha egy pár régóta van együtt, a kezdeti lángolás talán kicsit halványulhat, azonban számos más, fontos dolog fogja összekötni őket: egy közös otthon, az együtt nevelt gyerekek, vagy csak a megosztott emlékek.

Ezek persze mind fontosak, de azért ne feledjétek el, hogy mi volt az a szenvedély, ami eredetileg összehozott benneteket.

A problémák közös megbeszélése és megoldása mellett arra is szánjatok időt idén, hogy a kapcsolatotok romantikus oldalát ápoljátok: kezdjetek újra randizni, fordítsatok időt arra, hogy kettesben legyetek.

Legyetek egymás barátai!

Semmi gond nincs egy összebújós, otthonülős estével, de ahogyan szervezel programot a barátaiddal, ne felejts el programot szervezni a szerelmeddel is.

Ahogyan meg kell erősíteni a románc oldalát, ugyanúgy energiát kell fektetni abba is, hogy a köztetek lévő barátságot elmélyítsétek.

Osszátok meg egymással a terveiteket, vágyaitokat, a sikert és a kudarcot.

A legboldogabb kapcsolatokban két ember nemcsak szerető, hanem igazi szövetséges is. Nincs is annál szerencsésebb együttállás, mint amikor a legjobb barátodba vagy szerelmes.