5 tipp életed legboldogabb párkapcsolatáért

Sándor Alexandra
Írta: ,

Nem szégyen bevallani, hogy az élet a szerelem és a párkapcsolat körül forog. Ha ezen a területen minden stimmel, a mindennapi taposómalmot is könnyebben veszed. Amikor viszont szívfájdalom gyötör, mintha még a madarak sem csiripelnének… Most megosztunk veled néhány tippet, hogy inkább az előbbi eset legyen érvényben!

Egy pillanatra vedd le a rózsaszín szemüveget!

Figyelem, kénytelenek vagyunk elkeserítő kijelentéssel kezdeni: nem minden szerelmi viszony ér annyit, hogy érdemes legyen időt és energiát rááldozni – magyarán fenntartani.

A boldogsághoz vezető út első lépése, hogy felismerd, a jelenlegi kapcsolatod ebbe a kategóriába tartozik-e.


Segítünk benne! Az igaz szerelem 10 legfőbb ismérve I.


Amennyiben a partnered bármilyen szinten bántalmaz, kizsákmányol, túlzottan féltékenykedik, tiszteletlenül bánik feled, esetleg bármilyen irányban függőségi viszony van köztetek, valami nagyon nem stimmel.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy életed legboldogabb párkapcsolatának megtalálásához előbb a mostanit kell befejezned. Ne érd be ilyen kevéssel, tedd magasabbra a lécet!

Teremtsd meg a saját boldogságodat!

Rengetegen élnek abban a tévhitben, hogy amint rájuk talál a nagybetűs szerelem, minden jóra fordul az életükben.

Pedig valójában fordítva működik a dolog: kiegyensúlyozott párkapcsolata csak annak lehet, aki egyedül is érzi, tudja, s boldogan tölti be a helyét a világegyetemben.

Keresd meg azokat a dolgokat, amelyek napi szinten örömöt jelentenek a számodra!

Szeresd a munkádat, legyen tartalmas szabadidős tevékenységed, írj hálanaplót, tölts sok időt a családoddal és a barátaiddal – röviden szólva mindent tegyél meg azért, hogy a lehető legjobban érezd magad!

Ettől olyan kisugárzásod lesz, hogy egyszerűen bevonzod a harmonikus szerelmet.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019