5 sorozatbeli szerelmespár, akiket imádunk

Zabolai Margit
Írta: ,

A szerelem ritkán olyan, mint a filmekben, de ez még nem akadályozott meg bennünket abban, hogy kedvenc szerelmespárjaink életéről álmodjunk. Tegye a szívére a kezét mindenki, és úgy mondja, hogy még nem képzelte magát ezeknek a szerelmeseknek a helyébe!

Marshall és Lily – Így jártam anyátokkal Kép forrása: imdb.com

Az egy dolog, hogy Marshallnak és Lilynek az évek során annyi belsős poénja lett, hogy tulajdonképpen szavak nélkül is megértik egymást, de ráadásul egymás első, igazi szerelmei, akik a főiskola óta elválaszthatatlanok.

Kapcsolatukban leginkább az az irigylésre méltó, hogy soha nem inog meg az egymás iránt érzett szerelmük.

Kizárt dolog, hogy ez a kapocs egyszer elszakadjon.

Chandler és Monica – Jóbarátok Kép forrása: hellogiggles.com

Oké, Monica kicsit idegesítő karakter volt, de mint törzstagot a jóbarátok között, őt is ugyanúgy szerettük, ezért legalább annyira örültünk a Chandlerrel alakuló viszonyának, mintha csak a sajátunk lenne.

Míg Rachel és Ross se veled, se nélküled játékot játszottak, addig Monica és Chandler a stabil haveri szintről lépett a legalább olyan stabil szerelem szintjére.

Kapcsolatukat még javában titkolni próbálták a többi jóbarát előtt, amikor a nézők közül már mindenki biztosra vette, hogy ők egymásnak vannak teremtve – elvégre van jobb annál, mintha az ember szerelme a legjobb barátja is?

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019