5 sorozatbeli szerelmespár, akiket imádunk

Írta: ,

A szerelem ritkán olyan, mint a filmekben, de ez még nem akadályozott meg bennünket abban, hogy kedvenc szerelmespárjaink életéről álmodjunk. Tegye a szívére a kezét mindenki, és úgy mondja, hogy még nem képzelte magát ezeknek a szerelmeseknek a helyébe!

Marshall és Lily – Így jártam anyátokkal Kép forrása: imdb.com

1/5 Marshall és Lily – Így jártam anyátokkal

Az egy dolog, hogy Marshallnak és Lilynek az évek során annyi belsős poénja lett, hogy tulajdonképpen szavak nélkül is megértik egymást, de ráadásul egymás első, igazi szerelmei, akik a főiskola óta elválaszthatatlanok.

Kapcsolatukban leginkább az az irigylésre méltó, hogy soha nem inog meg az egymás iránt érzett szerelmük.

Kizárt dolog, hogy ez a kapocs egyszer elszakadjon.

Chandler és Monica – Jóbarátok Kép forrása: hellogiggles.com

2/5 Chandler és Monica – Jóbarátok

Oké, Monica kicsit idegesítő karakter volt, de mint törzstagot a jóbarátok között, őt is ugyanúgy szerettük, ezért legalább annyira örültünk a Chandlerrel alakuló viszonyának, mintha csak a sajátunk lenne.

Míg Rachel és Ross se veled, se nélküled játékot játszottak, addig Monica és Chandler a stabil haveri szintről lépett a legalább olyan stabil szerelem szintjére.

Kapcsolatukat még javában titkolni próbálták a többi jóbarát előtt, amikor a nézők közül már mindenki biztosra vette, hogy ők egymásnak vannak teremtve – elvégre van jobb annál, mintha az ember szerelme a legjobb barátja is?

Jim és Pam – A hivatal Kép forrása: usmagazine.com

3/5 Jim és Pam – A hivatal

A fake documentary egyik klasszikusa, A hivatal éveken keresztül vezette keresztül a nézőket egy irodaszereket forgalmazó cég dolgozóinak életén, és tényleg az az érzésünk támadt, mintha ismernénk a szereplőket.

Jim és Pam néhány évadig csak kerülgette egymást, de mi persze már akkor is tudtuk, hogy egymásnak valóak.

Amikor pedig tényleg összejöttek, a szerelmük megingathatatlan lett – némelyik részben már szinte idegesítően tökéletesek voltak együtt.

4/5 Mitchell és Cameron – Modern család

Mitchell és Cameron külön-külön talán a világ legidegesítőbb emberei lennének, együtt azonban olyan szuperül ellensúlyozzák egymást, így senki számára nem lehet kétség: az ég is egymásnak teremtette őket.

Azon túl, hogy a különböző természetük ellenére is mennyire szuperül tudnak együtt dolgozni, közösen örökbefogadott kislányuk, Lily, valószínűleg a valaha volt egyik legszuperebb tévés gyerekkarakter, ezért már csak miatta is irigylésre méltóak ők ketten.

Luke és Lorelai – Szívek szállodája Kép forrása: huffingtonpost.com

5/5 Luke és Lorelai – Szívek szállodája

Lelkünk mélyén egy kicsit mindannyian Lorelai-ok vagyunk, de kevesen reméljük, hogy találunk valakit, aki mindezt nem elviselhetetlenül idegesítőnek, hanem egyenesen imádni valónak találja.

Luke és Lorelai nem csak kiegészítették egymást, de az is nyilvánvaló volt, hogy az érzelmeik egymás iránt mélyek és őszinték.

Ezért is szurkoltunk nekik olyan nagyon, még akkor is, amikor a másik jelölt maga Rory apja lett volna. Egyszerűen nekik együtt kellett lenniük.