5 romantikus randi ötlet a filmvászonról

Póta Szilvia
Írta: ,

Ha te is unod már a megszokott mozi+vacsora randi estéket, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljatok a pároddal valami újdonságot! Például ahelyett, hogy esténként romantikus filmeket néznétek a kanapéról, valósítsátok meg a bennük látott ötleteket! Mindenkinek van olyan kedvence, ami képes őt újra és újra megnevettetni, vagy éppen megsiratni. Ezek a filmek csordultig vannak megható, humoros, és szenvedélyes jelenetekkel. Ha éppen nem jut eszedbe semmi, íme néhány kreatív randi tipp a mozivászonról!

Romantikus rajzórák Kép forrása: tumblr, stellaresque42

Ha romantikus filmekről van szó, a Titanic örök klasszikusnak számít. Kevés olyan ember van, akinek ne gyengülne el a térde, vagy szorulna össze a torka, amikor Leonardo Dicaprio és Kate Winslet elbúcsúzik egymástól a jeges óceánban.

Ez az a film, mely számtalan emlékezetes, és mostanra már ikonikussá vált jelenetet tartalmaz. Ilyen például az is, amikor Rose megkéri Jacket, hogy rajzolja le őt, miközben a lány kizárólag a káprázatos Óceán Szíve nyakláncot viseli.

Ha úgy tartja kedvetek, ti is ceruzát ragadhattok, hogy (ruhában vagy anélkül) képet készítsetek egymásról! Ez a program, a rajztudásoktól függően, egyszerre lehet meghitt és szórakoztató!

Nicholas Sparks minden kétséget kizáróan a romantikus regények egyik koronázatlan királya. Többek között ő írta A leghosszabb út című könyvet is, mely később Séta a múltban címen a mozivásznon is feltűnt.

A történet szerint Landon Carter szép lassan felfedezi az igaz szerelem jelentését, ahogyan egyre jobban megismeri Jamie Sullivant, a félénk, könyvmoly diákot. A film egy részében a fiú mindent megtesz azért, hogy valóra váltsa a Jamie álmait, és a lány kívánságlistájának minden pontját beteljesítse.

Ahogyan a film szereplői, úgy ti is készíthettek egy-egy kívánságlistát, amit aztán közösen megvalósíthattok!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019