5 romantikus randi ötlet a filmvászonról

Írta: ,

Ha te is unod már a megszokott mozi+vacsora randi estéket, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljatok a pároddal valami újdonságot! Például ahelyett, hogy esténként romantikus filmeket néznétek a kanapéról, valósítsátok meg a bennük látott ötleteket! Mindenkinek van olyan kedvence, ami képes őt újra és újra megnevettetni, vagy éppen megsiratni. Ezek a filmek csordultig vannak megható, humoros, és szenvedélyes jelenetekkel. Ha éppen nem jut eszedbe semmi, íme néhány kreatív randi tipp a mozivászonról!

Romantikus rajzórák Kép forrása: tumblr, stellaresque42

1/5 Romantikus rajzórák

Ha romantikus filmekről van szó, a Titanic örök klasszikusnak számít. Kevés olyan ember van, akinek ne gyengülne el a térde, vagy szorulna össze a torka, amikor Leonardo Dicaprio és Kate Winslet elbúcsúzik egymástól a jeges óceánban.

Ez az a film, mely számtalan emlékezetes, és mostanra már ikonikussá vált jelenetet tartalmaz. Ilyen például az is, amikor Rose megkéri Jacket, hogy rajzolja le őt, miközben a lány kizárólag a káprázatos Óceán Szíve nyakláncot viseli.

Ha úgy tartja kedvetek, ti is ceruzát ragadhattok, hogy (ruhában vagy anélkül) képet készítsetek egymásról! Ez a program, a rajztudásoktól függően, egyszerre lehet meghitt és szórakoztató!

2/5 Kívánságlista

Nicholas Sparks minden kétséget kizáróan a romantikus regények egyik koronázatlan királya. Többek között ő írta A leghosszabb út című könyvet is, mely később Séta a múltban címen a mozivásznon is feltűnt.

A történet szerint Landon Carter szép lassan felfedezi az igaz szerelem jelentését, ahogyan egyre jobban megismeri Jamie Sullivant, a félénk, könyvmoly diákot. A film egy részében a fiú mindent megtesz azért, hogy valóra váltsa a Jamie álmait, és a lány kívánságlistájának minden pontját beteljesítse.

Ahogyan a film szereplői, úgy ti is készíthettek egy-egy kívánságlistát, amit aztán közösen megvalósíthattok!

Tüzes táncest Kép forrása: buzzfeed.com

3/5 Tüzes táncest

A legromantikusabb filmek listájáról természetesen nem hiányozhat a Dirty Dancing sem, melyben a szerelemé és a táncé a főszerep!

Szeretnéd valamivel újra feléleszteni a tüzet a kapcsolatodban? Mi sem lehetne akkor jobb program, mint néhány izgalmas táncóra, vagy esetleg egy szenvedélyes táncest! Iratkozzatok be közösen néhány tüzes salsa vagy samba órára, ahol egymásra hangolódhattok az érzéki mozdulatokon keresztül!

Ha már elég sokat gyakoroltatok, akár egy táncversenyen, vagy egy latin táncpartin is megmérettethetitek magatokat, és ti is átélhetitek Baby és Johnny felejthetetlen jelenetét!

Az első találkozás izgalma Kép forrása: weheartit.com

4/5 Az első találkozás izgalma

Az első találkozásra, és az első randevú izgalmára mindig emlékezni fogunk. Ilyenkor még minden új, minden érintés felkavar.

Kevés jobb dolog létezik annál, mint amikor először csókoljuk meg azt, aki tetszik nekünk, vagy először fogjuk meg a kezét este a randi után hazafelé.

A Fogadom című filmben Channing Tatum és Rachel McAdams ezeket a bizonyos első pillanatokat élik át újra, miután a lány egy tragikus baleset következtében elveszíti emlékezetét.

Idézzétek fel az első randi eseményeit, és ismételjétek meg az aznap történteket! Meglátod, a nap végére sokkal közelebb kerültök majd egymáshoz!

Egy este az operában Kép forrása: playbuzz.com

5/5 Egy este az operában

A Micsoda nő! a Titanichoz hasonlóan szintén örök klasszikusnak minősül.

A legtöbben talán emlékeznek arra a jelenetre, amikor Edward Lewis, a magas rangú üzletember elviszi Viviant, az escort lányt egy randevúra az operába. A La Traviata csodálatos zenéjével és történetével könnyeket csal Vivian szemébe, és mélyen megérinti.

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy az opera az egyik legromantikusabb program, amit csak el lehet képzelni. Öltözzetek ki elegánsan, és hagyjátok, hogy magával ragadjon benneteket az andalító zene, és a szívhez szóló szerelmi történet!