5 párkapcsolati probléma, aminek nem kell, hogy szakítás legyen a vége

Zabolai Margit
Írta: ,
5 párkapcsolati probléma, aminek nem kell, hogy szakítás legyen a vége

Nincs olyan kapcsolat, amiben mindig minden csupa rózsaszín lenne - természetes, hogy adódnak problémák és nehézségek, de sokszor olyan gondok vezetnek egy szerelem végéhez, amit meg lehetett volna oldani. Az alábbi bajok például orvosolhatóak, ha mindketten azt szeretnétek.

Távolság

Egy távkapcsolat sokak számára messze áll az idilltől, és természetes, ha a legtöbbeket megijeszt, hogy nem együtt bújnak majd esténként ágyba.

Azt senki nem állítja, hogy akár egy óceánnyi távolság nem visel meg egyetlen kapcsolatot sem, de korántsem kell, hogy végét jelentse.


Segítünk! Az erős és boldog távkapcsolat 6 titka


Korábban is gyakori volt, hogy a párok hosszabb-rövidebb időt távol töltöttek egymástól, és ez még jóval az internet előtt volt - ma már szinte bármikor, bárhol tudtok egymás szemébe nézni, legalábbis egy képernyőn keresztül.

A titok, hogy ne egymás utáni sóvárgással töltsétek az időt, igyekezzetek mindketten aktívak maradni, társaságba járni, és kihasználni ezt az időt önmagatok fejlesztésére - így lesz mit mesélni az esti telefonbeszélgetéskor.

Átmeneti unalom

Olyan csak a mesékben van, hogy egy kapcsolatban minden fenékig tejfel.

Léteznek elméletek, amelyek egyenesen elkerülhetetlennek tartják azt, hogy hogy egyfajta hullámzás legyen a kapcsolat intenzitásában.

Akárhogy is, nincs azzal semmi gond, ha nem mindennap vagytok teljesen odáig egymásért, a lényeg, hogy ne lássatok bele túl sokat az átmeneti unalomba.

Ha időnként úgy érzitek, hogy jobb lenne egy kis időt külön tölteni, adjatok időt egymásnak és a kapcsolatnak, és idővel a tűz visszatérhet.

Dolgozni persze nem árt a fellángolásért, de ne próbáljátok túl erősen, ne erőltessetek semmit.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba