5 párkapcsolati álprobléma, ami miatt nem kell aggódnod

Sándor Alexandra
Írta: ,

Vajon tényleg ő az igazi, ha nem lájkolja minden posztodat a Facebookon, néha zacskós levest eszik nélküled, ráadásul tök másfajta sorozatokat szeret? Képzeld: lehet, hogy igen! Úgyhogy felejtsd el az intelmet, miszerint ha a következőket tapasztalod, „kukába vele”…

Nem túl aktív a Facebookon

Nem lájkolja minden posztodat, nem kommentel szivecskéket, és nem tesz közzé kismacskás videókat az idővonaladon?

Ne akadj ki rajta, mert attól még simán odalehet érted, hogy nem látja szükségét az állandó virtuális bizonygatásnak! Ahányan vagyunk, annyiféle szerepet tulajdonítunk életünkben a közösségi médiának.

Előfordulhat, hogy ottani üzenetben gyorsan és zökkenőmentesen tudsz kommunikálni vele, de valamiért mégsem híve a nyilvános érzelemkifejezésnek. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged!

Ha tényleg ki vagy bukva a Facebook-téma miatt, próbálj meg nyaltan és őszintén beszélni vele, mi bánt pontosan.

De nem várhatod el, hogy attól fogva a te elvárásaidnak megfelelően viselkedjen a neten, hiszen nem változtathatod meg a másikat…

Kicsit pancser az ajándékozásban

A fejébe vette, hogy életed legjobb ajándékával lep meg, erre másfél napos eltűnés után visszatér egy tenyérnyi plüsskutyával, aminek strasszok csillognak a nyakában?

Ahelyett, hogy alaposan leteremtenéd a fantáziátlansága miatt, inkább segíts neki, elvégre azt várja!

Mindkettőtök dolgát megkönnyíted, ha nemcsak a jeles alkalmak közeledtével árulod el neki, milyen dolgok tetszenek neked, hanem spontán is képes vagy finoman a tudtára adni, minek örülnél.

„Finoman” alatt esetenként azt értjük, hogy lehetőleg dobd át neki e-mailben a termék webáruházas linkjét.

Ezzel még a legreménytelenebb esetet is kihúzhatod a csávából, ám jobb antennákkal felszerelt pasasnál jóval enyhébb célzás is elég.