5 párkapcsolati álprobléma, ami miatt nem kell aggódnod

Írta: ,

Vajon tényleg ő az igazi, ha nem lájkolja minden posztodat a Facebookon, néha zacskós levest eszik nélküled, ráadásul tök másfajta sorozatokat szeret? Képzeld: lehet, hogy igen! Úgyhogy felejtsd el az intelmet, miszerint ha a következőket tapasztalod, „kukába vele”…

Nem túl aktív a Facebookon

1/5 Nem túl aktív a Facebookon

Nem lájkolja minden posztodat, nem kommentel szivecskéket, és nem tesz közzé kismacskás videókat az idővonaladon?

Ne akadj ki rajta, mert attól még simán odalehet érted, hogy nem látja szükségét az állandó virtuális bizonygatásnak! Ahányan vagyunk, annyiféle szerepet tulajdonítunk életünkben a közösségi médiának.

Előfordulhat, hogy ottani üzenetben gyorsan és zökkenőmentesen tudsz kommunikálni vele, de valamiért mégsem híve a nyilvános érzelemkifejezésnek. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged!

Ha tényleg ki vagy bukva a Facebook-téma miatt, próbálj meg nyaltan és őszintén beszélni vele, mi bánt pontosan.

De nem várhatod el, hogy attól fogva a te elvárásaidnak megfelelően viselkedjen a neten, hiszen nem változtathatod meg a másikat…

Kicsit pancser az ajándékozásban

2/5 Kicsit pancser az ajándékozásban

A fejébe vette, hogy életed legjobb ajándékával lep meg, erre másfél napos eltűnés után visszatér egy tenyérnyi plüsskutyával, aminek strasszok csillognak a nyakában?

Ahelyett, hogy alaposan leteremtenéd a fantáziátlansága miatt, inkább segíts neki, elvégre azt várja!

Mindkettőtök dolgát megkönnyíted, ha nemcsak a jeles alkalmak közeledtével árulod el neki, milyen dolgok tetszenek neked, hanem spontán is képes vagy finoman a tudtára adni, minek örülnél.

„Finoman” alatt esetenként azt értjük, hogy lehetőleg dobd át neki e-mailben a termék webáruházas linkjét.

Ezzel még a legreménytelenebb esetet is kihúzhatod a csávából, ám jobb antennákkal felszerelt pasasnál jóval enyhébb célzás is elég.

Néha mérgesen bújtok ágyba

3/5 Néha mérgesen bújtok ágyba

Nem, most nem a veszekedés közbeni vagy utáni együttlétre gondolunk! Hanem arra az ősrégi „szerelmi törvényre”, miszerint tilos haraggal lefeküdni.

Igenis adódhatnak olyan helyzetek az életben, amikor semmi kedvetek egy bonyolultabb kérdésről hajnalig értekezni, miközben másnap mindkettőtöknek munkába kell indulni.

Sőt, a konfliktusok egy része éppen a fáradtságból adódik, tehát elképzelhető, hogy reggelre magától megoldódik.

Persze, a cél az lenne, hogy tényleg mindig békével a szívetekben térjetek nyugovóra, de ha ez néha nem jön össze, semmi ok a lelkiismeret-furdalásra, vagy annak a boncolgatására, hogy milyen hatással lehet az incidens a kapcsolatotokra.

Ne agyald túl, inkább szunnyadj!

Olykor külön esztek

4/5 Olykor külön esztek

Nincs kedved többfogásos vacsorát rittyenteni a fárasztó munkanap után, úgyhogy azon kapod magad, hogy inkább salátát csináltál, a párod pedig zacskós levest kavargat?

Az égvilágon semmi baj nincs azzal, ha ketten néha kétfélét esztek.

Mint ahogy azzal sem, ha ilyenkor egyikőtök a konyhában van, a másik pedig a tévé előtt.

Attól még, hogy alkalmanként más ételre vágytok, nem lesznek homlokegyenest eltérő céljaitok az életben.

Egy percig se aggódj, ha két ilyen eset között gyertyafényes közös kajálásra is sor kerül!

Más filmeket és sorozatokat szerettek

5/5 Más filmeket és sorozatokat szerettek

Fogalmad sincs, mit eszik az idióta szuperhősös történeteken, ő pedig nem tudja elképzelni, mi a jó a klasszikus csajos mesékben?

Ki mondta, hogy a napjaitok nagy részét két külön képernyő előtt ülve kell eltöltenetek?

Ha egyébként kiegyensúlyozott a kapcsolatotok, és nem a kijelző bámulása a legfőbb programotok, ez a nézeteltérés semmiféle fennakadást nem okoz.

Egymás véleményének és ízlésének tiszteletben tartása más életterületeken is a hasznotokra válhat, tehát kifejezetten előnyként tekinthettek arra, hogy más pároknál „edzettebbek” vagytok ilyen szempontból.

Neked a fentiek közül melyik álprobléma jutott?