5 ok, amiért Laura bejelentette a válását a Facebookon

Sándor Alexandra
Írta: ,

„Megdöbbentem, amikor láttam valakinek a bejegyzését, amiben a válását bejelentő ismerősét kritizálta. Megsértődött, amiért mások szennyesével kellett a közösségi médiában találkoznia. Ő boldog pillanatokról akar olvasni, a szomorúakat pedig privát üzenetbe száműzné” – írja Laura Robinson a The Huffington Post hasábjain. Ő azok közé tartozik, akik nem féltek „szennyest teregetni”…

Az őszinteség bátrabbá tesz

„Amikor először kitettem a különválásunkról szóló közleményt, azonnal töröltem is, mert szégyelltem magamat érte. Féltem egy ennyire fájdalmas dolgot megosztani magamról.

De az egyik barátom már el is olvasta a bejegyzést azalatt a néhány perc alatt, amíg kint volt. Arra buzdított, hogy tegyem közzé ismét, mert bátornak tart érte.

Úgy gondolta, másoknak is segítek megnyílni ezzel. Így hát gatyába ráztam magam, és ismét megpróbáltam.

A második bejegyzés olyan érzés volt, mintha világgá kürtölném: nézzétek, válok éppen, nézzétek, nézzétek! Elég ijesztő volt…” – emlékszik vissza Laura.


Ne szégyelld! 6 dolog, amiért büszke lehetsz magadra az elvált nők klubjában


 

Nem olvassák annyian, mint hiszed

„Később rájöttem, hogy koránt sem vagyok annyira népszerű, mint Gwyneth Paltrow. Haha!

Talán ha 25 ember látta a bejegyzésemet.

Valójában még a barátaim sem. Néhány hónap múlva például az exférjem haverjaiba botlottam egy buliban. Nem tudták, hogy elváltunk.

Ő sem mesélte nekik! Egy pillanat erejéig döbbenet ült ki az arcukra, némi émelyítő együgyűséggel körítve, miközben elmeséltem, miért nem vele érkeztem.

Az ünnepek alkalmával pedig az új címemről küldtem üdvözlőlapokat a rokonoknak. Sokan közülük sem tudtak a válásról. Nem vagyok vezető hír, na” – von vállat Laura.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019