5 különleges jegygyűrű, ha valami igazán egyedit szeretnétek

Zabolai Margit
Írta: ,

Kevés olyan ékszer van, ami jelentősebb üzenettel bírna, mint egy jegygyűrű. Nem csoda hát, ha valóban különleges darabot szeretnél, ha eljegyzésre kerül a sor – az alábbi ékszerek szép szimbólumai lehetnek a kapcsolatotoknak.

Izgalmas fúziók – Fördös Bence

Fördös Bence ékszertervező elsősorban titánnal dolgozik, ami már önmagában is különleges anyag, de a nemesfémet fával, más fémekkel vagy csonttal is kombinálja, így valóban egyedi ékszereket alkot – és mi lehetne szebb szimbóluma annak, hogy két ember összeköti az életét, mint az, hogy két különböző anyag egy tökéletes ékszerré áll össze? Fördös Bence munkáira egyébként leginkább az elegancia és a letisztultság jellemző, de ha vagány, merészebb gyűrűt szeretnétek, akkor is érdemes nála érdeklődni. A honlapon is biztosan találtok olyasmit, ami tetszik, de személyes találkozás után egyedi gyűrűt is tervez nektek.

A hagyományok nyomában – Mihalovits Manufaktúra

„Fő célunk az ötvös szakma és a Magyar Ötvösség régi, jogos hírnevének megóvása, az értékek megőrzése. A hagyományok és a kézműves technikák életben tartása, az elfeledettek újraélesztése a méltán híres magyar ötvösök nyomdokaiba lépve” – áll a családi vállalkozás honlapján. Az ötvösművészek különleges technikákat használnak, ezért kérhetsz például különböző anyagokból egymásba vésett, vagy feliratos gyűrűket is, minden elképzelésedet a legnagyobb szakértelemmel valósítják meg.

Egy és egyetlen – Larson Jewelers

A jegygyűrűben nem csak az a szép, hogy egyedi, hanem hogy egyetlen másik személyhez fűz, azt szimbolizálja, hogy a kapcsolatod vele teljesen egyedi, és semmi máshoz nem hasonlítható – akárcsak az ujjlenyomat. A Larson Jewlers ékszereire szíved választottjának ujjlenyomata kerül, így összetartozásotokat egy kifejezetten diszkrét, stílusos, mégis nagyon határozott módon mutathatjátok meg. Szerintünk nagyon különleges és szerethető megoldás.

Mondd el, mit szeretsz benne – Soundwave Jewellery

Jól van, bevallom, nyelvészként ettől a Soundwave Jewellery gyűrűtől én teljesen odáig voltam, de valószínűleg akkor is imádni fogod, ha történetesen nem vagy a fonetika szerelmese. A rozsdamentes acél gyűrűbe belekarcolják a párodnak elsuttogott szerelmes üzenetet – de nem ám csak úgy betűkkel, hanem a hangod görbéi futnak körbe az ékszeren. Hogy a titkos üzenet eredetileg mi volt, csak ti tudjátok majd, úgyhogy nyugodtan el is engedhetitek a fantáziátokat, de persze egy egyszerű “szeretlek” is sokkal személyesebb lesz így.

A szíved másik fele

Nem biztos, hogy az a típus vagy, aki szereti világgá kürtölni az érzéseit, még egy jegygyűrű formájában sem. Ennek ellenére is viselhetsz azonban egy kedves kis emlékeztetőt, ami eszedbe juttatja, kinél van a szíved másik fele, és ki az, akivel együtt egy egészet alkottok. A gyönyörű, minimalista gyűrűpárost az etsy.com oldalon rendelheted meg.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019