5 kérdés, amit tegyél fel a szerelmednek – Sok év után is meglephetnek a válaszok

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Úgy érzed, jobban ismered a szerelmedet, mint a saját tenyeredet? Állandóan beválnak a vele kapcsolatos megérzéseid, és folyton ugyanakkor tárcsázzátok egymást? Nagyon jó, ha ennyire egy hullámhosszon vagytok, de hidd el, tud ő még újat mutatni! Tedd fel neki az alábbi kérdéseket, és meglátod!

Szerinted mi változott meg a legjobban a kapcsolatunkban? Kép forrása: unsplash

A kapcsolatotokról mindig kétélű dolog kérdezni, hiszen felkavarhatja az állóvizet – de ez csak akkor lehet probléma, ha nem túl erős lábakon áll a szerelmetek, ám remélhetőleg erről szó sincs.

Ez a kérdés azért nagyon jó, mert rávilágíthat az erősségeitekre, és az esetleges hiányosságaitokra.

Kiderítheted a segítségével, hogy vágyakozik-e valamire a szerelmed, van-e bármiben hiányérzete, vagy éppen ellenkezőleg, csak pozitív változásokat sorol fel.

Intő jel, ha inkább a negatív, vagy semleges dolgokra helyezi a hangsúlyt, hiszen ez azt jelenti, hogy messze nincs köztetek minden rendben, hiába tűnik úgy, hogy az évek alatt teljesen összecsiszolódtatok.

Nem csak külső, nyilvánvaló konfliktusok léteznek, hanem belsők is, amikre azonban jó minél előbb fényt deríteni.

Ha hihetetlenül gazdag lennél, mit tennél másként? Kép forrása: unsplash

Nagyon jó kérdés, amit mindenkinek érdemes feltenned, ha szeretnéd az illetőt közelebbről megismerni.

Részben biztos tudod, hogy a szerelmed mire vágyik, esetleg milyen autót venne magának azonnal, ha behúznátok a lottó ötöst.

De ennél a kérdésnél fontos kihangsúlyoznod, hogy a pénz hatalom, és te arra vagy kíváncsi, min változtatna az életén, ha bármikor és bármit megtehetne.

Továbbra is ez lenne a munkája? Dolgozna egyáltalán bármit is? Segítene a barátainak? Bosszút állna, vagy éppen jótékonykodna? Utazna, vagy semmittevésre váltana?