5 kérdés, amit tegyél fel magadnak, mielőtt komolyra fordul a kapcsolat

Sándor Alexandra
Írta: ,

Csábítónak tűnhet fejest ugrani egy párkapcsolatba, hiszen a rózsaszín köd a hétköznapok szürkeségét is tompítja. Az viszont mindenképpen eltart néhány hónapig, mire igazán alaposan megismered a másikat – s ha kezdeti lelkesedésre alapozod a magánéletedet, könnyen pórul járhatsz.

Mi mindent tudsz róla?

Csak akkor bízz meg a másikban, ha már valójában ismered.

Ehhez elengedhetetlen, hogy időt tölts vele a saját családjának jelenlétében, mindig alaposan figyelj oda, mit mond neked, és vedd szemügyre, hogyan viselkedik bizonyos helyzetekben.

Változatos körülmények között, sokféle szituációban kell együttműködnötök ahhoz, hogy kijelenthesd: igen, ezt az embert akarod és szereted.

Míg a régi kultúrákban az ismerkedés egyik legelső fázisa volt a partner szülőknek történő bemutatása, ma már az sem meglepő, ha közvetlenül az eljegyzés előttre szorul.

Holott a fészek, ahonnan kirepült, rengeteget elárulhat a párodról – miként az is, hogyan beszél a rokonaival, s mit érez velük kapcsolatban.

Rábízhatod a titkaidat?

A komolyra fordult párkapcsolat egyik legfontosabb ismérve, hogy a szerelmesek egymás legjobb barátjává is válnak.

Persze, ez egészséges körülmények között semmiképpen nem jelenti azt, hogy nincs szükség másokra!

Noha a csajos beszélgetéseket továbbra is érdemes a barátnőiddel bonyolítani, a kedvesed előtt nem maradhatnak rejtve életed legnagyobb titkai.

Ha úgy érzed, mégis, ideje magadba nézni: vajon mitől félsz?

Miért érzed úgy, hogy nem méltó a bizalmadra, akivel együtt akarsz élni, vagy akivel már össze is költöztél?

Vagy részedről működik a titkok megosztása, ám úgy érzed, ő nem akar neked elárulni valamit? Beszéljetek erről nyíltan és őszintén!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019