5 kérdés, amit fel kell tenned magadnak, ha ki akarsz békülni az exeddel

Szirák Viki
Írta: ,

Azt mondják, felmelegítve csak a töltött káposzta jó, de időnként előfordul, hogy két ember a szakítás után is képes egymásra találni. Lehet, hogy ez a szünet elég számukra ahhoz, hogy ráébredjenek, mennyi hibát követtek el eddig, és hogy nem tudnak a másik nélkül élni. Akárhogy is, nagyon fontos átgondolni, mennyire jó ötlet kibékülni egy expasival, mivel az esetek döntő többségében az első szakítást rövidesen egy második követ. Ha ebben a helyzetben vagy, feltétlenül tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket, mert ezek segítenek meghozni a döntést!

„Miért akarok kibékülni vele?" Kép forrása: unsplash

Biztosan te is ismersz olyan párokat, akik hol kibékülnek egymással és őrülten szerelmesek, hol pedig szakítanak és gyűlölködnek, de egyszerűen nem tudnak különválni egymástól.

Az esetek többségében ők azért adnak még egy esélyt az exüknek, mert hiányérzetük támad, és azt gondolják, ezt az űrt csak a régi, biztonságos életük tudja betapasztani.

Viszont szakértők szerint fontos lenne egy ilyen helyzetben megállapítani, hogy nem keverik-e össze ezeket az érzéseket a magánnyal vagy az egyedüléttől való félelemmel. Ha te is ki akarsz békülni az exeddel, kérdezd meg magadtól, hogy miért. Sose adj még egy esélyt a volt pasidnak csupán azért, mert attól félsz, nem találsz másik férfit a közeljövőben!

„Mit gondolnak a rokonaim és a barátaim?" Kép forrása: unsplash

Senki sem ad jobb tanácsot a családtagjaidnál és a barátaidnál, hiszen ők hátsószándék nélkül, mindig a legjobbat akarják neked. A kezdetektől figyelték a kapcsolatodat, látták, milyen viszony alakul ki kettőtök között, és azt is, hogyan kezeltétek a konfliktusokat.

Ezért ha mostanában azon gondolkodsz, hogy adsz még egy utolsó esélyt az exednek, előtte ne félj kikérni a véleményüket.

A kívülállók mindig jobban látják, mi lenne a helyes döntés, és sokszor valójában te is pontosan tudod, mit kéne tenned; csak szükséged van arra, hogy mástól is halld. Hidd el, érdemes hallgatni rájuk egy ilyen helyzetben!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019