5 jele annak, hogy a pasid nárcisztikus alkat

Sándor Alexandra
Írta: ,

Elképesztő magabiztosság álcája alatt mélységes önbizalomhiány – ez a nárcisztikus személyiségzavar receptje, mely sajnos a kiegyensúlyozott párkapcsolat kialakításának egyáltalán nem kedvez…

Hidegen hagyják a szükségleteid

A nárcisztikus alkatú emberek rendkívül bűbájosak és meggyőzőek is lehetnek. Általában a flörtölés és a romantika mesterei, így könnyű a „varázserejüknek” bedőlni. Előfordulhat, hogy egy ilyen férfi hatására egyszerűen azt teszed, amit ő akar – ráadásul közben magad is elhiszed, hogy a szíved vágya pont ez.

Hamarosan viszont észreveszed, hogy a „nárcit” saját magán kívül jóformán senki és semmi nem érdekli, gesztusaid viszonzására tehát semmi esély. Vedd figyelmeztetésnek, ha az illető egyre nagyobb elvárásokat támaszt veled szemben, s egyre jobban kritizál, ám te szinte semmilyen apróságban nem számíthatsz rá.

A nárcisztikus alkatúak sajnos képtelenek hallgatni, így valószínűleg ő is félbeszakít, mielőtt egyáltalán kifejthetenéd, mit szeretnél.

Másokkal is flörtöl

Hatalmas, égbekiáltó, vérvörös vészjelzésként kell értékelni, ha a pasid másokkal is flörtöl – pusztán a hecc kedvéért.

Ez a magatartásforma ugyanis arról árulkodik, hogy a saját vadászösztönének folytonos kielégítése és bizonygatása sokkal fontosabb a számára, mint az irántad tanúsított – a jelek alapján nem is létező – tisztelet.

Sajnos az is előfordulhat, hogy a pasas saját éretlensége miatt nem is sejti, hogy mindez negatív érzéseket kelt benned, ám még rosszabb, ha pontosan tudja, csak esze ágában sincs törődni vele(d).

Mivel egy stabil párkapcsolathoz elengedhetetlen a tisztelet és a bizalom, így nem lehet nagy jövők jósolni kettőtöknek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019