Ez az 5 jel tükrözi egy kapcsolat végét

Berényi Nóri
Írta: ,
Ez az 5 jel tükrözi egy kapcsolat végét

Kép forrása: theprettyblog.com

Nem egy kellemes téma, viszont mindenképpen olyan, amivel foglalkozni kell, főleg akkor, ha úgy érzed, kapcsolatotok válaszúthoz közeledik. Olykor az igazság annyira fájó tud lenni, hogy inkább megpróbáljuk áltatni magunkat és elhinni, hogy minden menthető. Pedig van úgy, hogy jobb elengedni azt, ami már nem megy.

 
 
 
 
 
 
 
 

Normális, ha egy idő után már nem olyan intenzív a figyelmesség a másik irányába, mint a legelején.

Vagyis lehet, hogy már nem kapsz minden nap valami meglepetést, vagy óránként kedves üzeneteket, de fontos megfigyelni, hogy ez vajon mit jelenthet.

Mert könnyen lehet, hogy csak éppen ébredeztek a rózsaszín köd után és már nem olyan intenzív körülöttetek minden, de ez nem tulajdonítható egy kapcsolat végének.

A baj inkább akkor van, ha az egyik fél szinte tudomást sem vesz a másikról, gyakran elfelejt különleges dátumokat, eseményeket. Ha pedig így áll a dolog, akkor joggal gondolhatja a másik, hogy nem fontos a párjának.

 
 
 
 
 
 
 
 
Kifogások gyártása Kép forrása: cruzine.com

Mikor odáig vagy valakiért, akkor az természetes, ha próbálsz a kedvében járni és legalább ennyire természetes, ha ez a késztetés enyhül az idő múlásával. De itt is fontos megjegyezni, hogy ez csak egy bizonyos pontig természetes.

Akkor már nem, ha folyamatosan kifogásokat keres az egyik fél, hogy ne kelljen időt tölteni a másikkal, vagy áldozatot hozni érte.

Ez legtöbbször akkor alakul ki, ha a menekülő fél érzései enyhülnek, sőt talán már meg is szűntek a másik iránt. Ezt jó időben felismerni, hiszen ez nem egy sokáig tartható állapot.

 
 
 
 
 
 
 
 
Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)