5 jel, hogy sokkal szerelmesebb vagy, mint a pasid

Írta: ,

A kapcsolatotok legelején éppúgy előfordulhatnak mélypontok, mint sok-sok év után. Ha erős a szerelmetek, ezeken a hullámvölgyeken átlendülhettek, ám az alábbiak arra figyelmeztetnek, hogy nagyon komolyan át kell beszélnetek mindent. Akkor is, ha félsz szembenézni a tényekkel, ezek a jelek arra utalnak, hogy te sokkal szerelmesebb vagy, mint a pasid.

1/5 Állandóan te kezdeményezel

Ha azt veszed észre, hogy folyton te kezdeményezed az együttléteket, az mindenképpen intő jel, hiszen jól tudjuk, hogy a férfiak túlnyomó többségének az egyik legfontosabb kérdés a szexuális élet.

Még rosszabb a helyzet, ha úgy érzed, amennyiben te nem nyitnál felé, hetekig össze se bújnátok – és ez jól láthatóan őt nem különösebben érdekli.

Azonban nem csupán a szex hiánya az, ami felhívja a figyelmedet erre a problémára, hiszen a hétköznapi ölelésekre, puszikra szintén vonatkozik a kezdeményezés kérdése.

Nem túl szerencsés, de idővel szinte mindenkinél háttérbe szorul a csókolózás. Azonban, ha egy sima szájra puszit, egy szeretetteljes ölelést is úgy kell kikönyörögnöd, akkor nem feltétlenül az áll a háttérben, hogy a barátod nem túl érzelmes fajta.

Nem érdeklődik irántad Kép forrása: fabmood.com

2/5 Nem érdeklődik irántad

Természetesen nem arról van szó, hogy ha egy napig nem kérdezi meg, mi volt veled a munkahelyeden, vagy hogyan telt a napod, mennyire van izomlázad az edzést kövezően, akkor végleg elindultatok a lejtőn.

Ez a jel akkor intő számodra, ha már neked is feltűnik, mennyire hidegen hagyja a pasidat, mi tesz boldoggá, vagy éppen mitől vagy lehangolt.

Nem jegyzi meg a számodra fontos eseményeket, elfelejti a névnapodat, teljesen unott, ha gyerekkori képet, vagy bármilyen fotót mutatsz neki?

Ugyanígy felületesen figyel, ha egy számodra érdekes témát feszegetsz, mesélsz magadról? Ez nem csak arra utal, hogy nem igazán egyezik az érdeklődési körötök, hanem arra is, hogy nem érdekled annyira, amennyire kellene.

 

Nem kíváncsi a véleményedre Kép forrása: stylemepretty.com

3/5 Nem kíváncsi a véleményedre

Amennyire felületesen érdeklődik irántad, pontosan annyira von bele a saját döntéseibe?

Ez sajnos arról árulkodik, hogy nem kezeli egységként a kapcsolatotokat, hanem úgy véli, különálló entitásként vagytok jelen a viszonyotokban.

Mindez nyilván nem vall sem komoly, sem működőképes kapcsolatra, hiszen hosszútávon minden a kompromisszumokról, az érvek-ellenérvek ütköztetésről és a közös döntéshozatalról szól.

Ha a pasid rendszeres kihagy ezekből, és olyan dolgokról is önállóan dönt, amik nem csak szigorúan véve a saját kis magánszféráját érintik, hanem a kapcsolatotokat is, akkor egész biztos, hogy te sokkal jobban szereted őt, mint ő téged.

Minden megoldástól elzárkózik Kép forrása: feedpuzzle.com

4/5 Minden megoldástól elzárkózik

Nyilván neked is feltűntek már az említett jelek és az, hogy valami nincs rendben köztetek.

Ebből adódóan biztos, hogy próbáltál már zöldágra vergődni a pasiddal, arra törekedtél, hogy megbeszéljétek, mi csúszott félre.

Ő azonban nem reagált pozitívan az eszmecserére, elzárkózott a változtatás lehetőségétől, azt mondta, hogy felfújod a dolgokat, nincs igazad és egyébként is hagyd békén ilyen butaságokkal… Ezek a jelek szintén nem a te malmodra hajtják a vizet.

Ha elzárkózik a kommunikációtól, akkor a megoldástól zárkózik el. Ennek hátterében az állhat, hogy nem vagy elég fontos neki sem te, sem a kapcsolatotok. Esetleg valamit titkolni szeretne?

Teljesen máshogy reagál, mint te Kép forrása: oncewed.com

5/5 Teljesen máshogy reagál, mint te

Ugyancsak intő jel, feltéve, hogy te tudod magadról: szerelmes vagy. Ha a pasid szinte minden helyzetben másként reagál, mint ahogyan azt elvárnád, vagy ahogy te tennéd, akkor az szintén arra utal, hogy érzelmileg nem vagytok egy szinten.

Például te biztosan nem mondanál 100%-os igent úgy egy csajos bulira, hogy nem beszélsz előtte vele, hiszen nem tudhatod, volt-e bármilyen komoly terve a hétvégére. Ő viszont gond nélkül biztosítja a többieket, hogy ott lesz, téged kész tényekkel szembesít.

Persze ez csak egy példa a sok közül! Az mindenesetre biztos, ha részéről túl sok ilyen bántónak ható figyelmetlenség érkezik irányodba, akkor nem vagytok egyformán szerelmesek egymásba.