5 jel, hogy készen állsz egy komoly kapcsolatra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 jel, hogy készen állsz egy komoly kapcsolatra

Az emberek sokat filozofálgatnak a szerelemről, a kapcsolatokról, miközben egyesek úgy vélik, ha az érzelmeken gondolkozni kell, akkor nem is lehetnek igaziak. Bármelyik oldalnak adj is igazat, észrevehetsz magadon bizonyos jeleket, amik arra engednek következtetni, hogy te már készen állsz egy komoly kapcsolatra.

Már nem zavar a múlt Kép forrása: Studded-hearts.com

Ahhoz, hogy egy új kapcsolatba bele tudj vágni – ami ráadásul komolynak is ígérkezik – alapfeltétel, hogy a múltadat lezártnak tekintsd.

Akár újrakezdésről, akár egy teljesen friss kapcsolatról van szó, a régi sérelmek könnyen megnehezíthetik a dolgokat köztetek.

Sajnos akadnak olyanok, akik még évek múltán is a korábbi eseményeken rágódnak, ám ez azzal jár, hogy a jelenüket sem élvezik, a jövőjüket pedig megnehezítik. A felismerés azonban már az első lépcsőfok a lelki gyógyulás felé!

Ha te is nagyon régóta szenvedsz olyasvalami miatt, amin úgysem nem tudsz változtatni, akkor tényleg ideje továbblépned. Egyeseknek a könyvek, másoknak a szakemberek, vagy éppen a barátok segítenek, de az biztos, hogy a hozzáállásodon változtatnod kell.

Ha pedig végre már hetekig nem jutnak eszedbe a múltbéli események, vagy egy meg tudod állni, hogy egy beszélgetésben előhozakodj velük, akkor biztos lehetsz benne, hogy jöhet az a komoly kapcsolat!

Meg tudsz nyílni, és neked is megnyílnak Kép forrása: Allwomenstalk.com

Sokan egyszerűen képtelenek megnyílni saját maguk, és a környezetük számára, pedig az egyik legfontosabb dolog önmagunk és a világunk elfogadása.

Ezzel nem csupán megteremtheted a harmóniát és az önbizalmat az életedben (amik egyúttal irtó vonzóak), hanem jó eséllyel észreveheted azt a bizonyos nagy Őt is.

Sablonosnak hangzik, de akkor is tény, hogy ha bezárkózol, másokat okolsz a magányodért, vagy akár korábbi sérelmeidért, akkor éppen a saját dolgodat nehezíted meg. Így ugyanis nem tudod levonni a tanulságokat, és olyan légkört teremtesz magad körül, amivel elüldözöd a lehetséges jelölteket.

Ha elfogadod magadat és a helyzetedet, akkor megnyílhatsz, és ezzel párhuzamosan mások is megnyílnak majd neked. Ha bízol magadban, csak a sikereid fognak érdekelni, célzottan keresed a helyes utat, és nem fogsz padlót akkor sem, ha aktuálisan csalódnod kell.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján