5 jel, hogy kapcsolatotok túllépte a természetes intimitást

Fischer Anna
Írta: ,
5 jel, hogy kapcsolatotok túllépte a természetes intimitást
Minden kapcsolatban szükség van intimitásra, de ugyanígy szükség van arra is, hogy saját életünk néhány részét megtarthassuk magunknak.

Kinek kisebb, kinek nagyobb ez a rész, de általában mindannyian ragaszkodunk néhány olyan helyzethez, amit nem osztunk meg a másikkal. Mi nők sajnos néha hajlamosak vagyunk átlépni ezt a határt, és a kapcsolat erősségének és belsőségességének a tanubizonyságának tekintjük, ha nincsenek tabuk a kapcsolatban. Pedig a valóságban inkább egy egészséges egyensúlyt kellene találnunk, annál is inkább, mert egy lehetséges szakítás után ezek a most édes dolgok könnyen kellemetlenné válhatnak. 

Közös e-mail cím használata

Mivel úgy gondoljuk, nincsenek titkaink, ezért gyakori, hogy elkezdünk közös –email címet használni. Nem egészséges megoldás, a levéltitok is sérül, és a máasik könnyen érezheti úgy, hogy lényegsen megnyirbálták szabadságát.
  Ismerjük egymás jelszavait, belépési kódjait

Lehet, hogy úgy indult a dolog, hogy azért ismertük meg egymás belépési kódjait, mert ha egyszer szükség lesz rá, akkor tudjuk. De ne feledjük, előbb-utóbb ilyenkor mindig az a vége, hogy szükségtelenül nézegetjük a másik dolgait.
  Csak közös program van

Sokszor előfordul, hogy a párok már nem nagyon mennek külön programra. Ha a fiúk elmennének valaova, akkor mi nők imádnánk csatlakozni, és sajnos azt is elvárjuk, hogy párunk velünk tartson a több órás ruhapróbálgatásunkra. 
  WC használat a párunk jelenlétében

Sokan az intimitás megnyilvánulásának tartják, hogy egymás jelenlééében is el tudnak menni WC-re. Higgyük el, hogy valójában ez eyik félnek sem segít, a kapcsolatnam pedig különösen nem: mi nők férfiasnak, ápoltnak és jó szagünak szeretjük a párunkat, és neki nem kell látni minket a WC-n ülve, hiszen lássuk be, ennél csak nőiesebb szituációkban szeretnénk feltűni előtte.

 
Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?