5 jel, hogy eltávolodtatok egymástól - lépj időben, mert szakítás lesz a vége!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nem minden gyanús, intő jel mutat azonnal arra, hogy a kapcsolatotok menthetetlenül tönkrement, és örökre el kell búcsúznotok egymástól. Azonban vannak olyan problémák, körülmények, amikkel nagyon sürgősen foglalkoznotok kell, ha szeretnétek még sokáig boldogítani egymást.

A kapcsolat egyik halála, ha elkezditek egymás „apának” és „anyának” hívni, amit akkor is rendszeresítetek, ha nincs ott a gyermeketek.

Ez részben azt jelenti, hogy megszűntetek egymás számára pár lenni, és csak, mint szülő tekintetek a másikra. Nem aranyérvényű megállapítás, de nagyon sokszor ez a helyzet.

Főleg akkor, ha mindezek mellé társul az is, hogy szó szerint eldirigálod, miközben korábban megkérted bizonyos dolgokra – vagy meg sem kellett kérned, mert magától értetődőnek vette, hogy segít.

Érthető, hogy egy idő után elegetek lesz bizonyos dolgokból, de ezeket a gondokat normálisan kell megbeszélni, különben észrevétlenül eltávolodtok egymástól. Sosem az ordibálás és a veszekedés a kommunikáció megfelelő módja!

Nem foglalkoztok a külsőtökkel Kép forrása: laboiteverte.fr

Legalábbis messze nem annyit. Még mindig megfigyelhető sok felnőtt kapcsolat esetében, hogy amikor a párok révbe érnek, akkor egyszerűen leeresztenek.

Megvolt az esküvő, családalapítás, és mindenki elkényelmesedik, mintha egyáltalán nem számítana a vonzalom. A férfiak sörhasat eresztenek, alig-alig szőrtelenítenek, már annyira sem ügyelnek öltözékükre, mint korábban.

A nők pedig ráfogják a várandósságra feleslegüket, holott már javában kisiskolás a gyermekük, és azt is elfogadhatónak tartják, hogy feleannyit sem törődnek szépségükkel, mint korábban. Érthető, hogy minderre idővel kevesebb idő jut, de az igényesség sosem volt kor és elfoglaltság kérdése.

Bizony sok-sok párkapcsolati gondtól megkímélhetitek magatokat, ha továbbra is igyekeztek vonzóak maradni a másik szemében.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019