5 jel, hogy a pasid ki akar lépni a kapcsolatotokból

Szirák Viki
Írta: ,

Az esetek többségében a szívünk mélyén már sejtjük, hogy amikor a pasink viselkedése megváltozik, az nem jelent semmi jót. A megérzéseink azt súgják, hogy talán már nem szeret minket, és a kapcsolatunk sem fontos neki, így szeretne végre kilépni, és új lappal indítani. De annyira félünk a választól, hogy fel sem merjük neki tenni a kérdést, így inkább csak reménykedünk, hogy egy munkahelyi probléma vagy szimplán a stressz áll a háttérben. Sokszor pedig így kergetjük magunkat téveszmékbe. Ha az alábbi dolgokat csinálja a párod, sajnos majdnem biztos, hogy szeretne kilépni a kapcsolatotokból.

Nagyon nehéz kimondani, hogy legyen vége egy kapcsolatnak; még akkor is, ha te vagy a kezdeményező fél.

Ez a pasik helyzetében sincs másképp.

Épp ezért nem ritka, hogy a férfiak úgy készülnek fel lélekben a szakításra, hogy eltávolodnak a párjuktól, és kevesebb időt töltenek vele együtt.

Ha a pasid mostanában egyre ritkábban szeretne közös programokat szervezni, és későn ér haza a munkából, noha korábban mindig időben megérkezett, az sajnos nem utal túl jó dolgokra...

Régen sokat beszéltetek arról, hova költözzetek együtt, és hány gyereket szeretnétek majd, most pedig szóba sem hozza a dolgot?

Sőt, az utóbbi időben ha te megemlítesz neki bármit ezzel kapcsolatban, ő azonnal eltereli a témát semlegesebb irányba?

Sajnos ez erősen annak a jele, hogy már nem tervez veled közös jövőt.

Ezt pedig csak még inkább megerősíti a tény, ha nemhogy a távoli, de a közeli programokat is szünetelteti egy időre: például nem akar elmenni idén nyaralni kettesben, furcsa kifogásokra hivatkozva.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019