5 férfi elmondta, mit sajnál legjobban a válásával kapcsolatban

Szirák Viki
Írta: ,

A válás mindenki számára nehéz időszak, mindegy, hogy ki kezdeményezte, vagy mennyi ideig voltatok együtt. Bizonyos következményeire pedig sokan még csak nem is gondolnak, nem csak anyagi, de érzelmi téren is. Most öt magyar férfi mesélt nekünk arról, hogy mit sajnálnak legjobban a válásukkal kapcsolatban.

„Már évek óta boldogtalan volt a házasságunk, de egyikünk sem lépett előre az ügy érdekében. Belekerültünk egy mókuskerékbe, de a gyerekek miatt nem akartunk változtatni, féltünk, hogyan hat majd rájuk. Amikor a legkisebb is 10 éves lett, végül nem lehetett tovább húzni a dolgot, és elmondtam, hogy válni szeretnék. Hosszú időbe telt feldolgozni mindenkinek, a gyerekek az anyukájukkal a családi házban maradtak, én elköltöztem. 

A legjobban azt sajnálom, hogy azóta nagyon ritkán látom őket, már kezdenek tinédzserek lenni, a hétvégéket pedig a barátokkal akarják tölteni. Ráadásul a volt feleségemnek hamar lett új párja, akivel együtt mennek nyaralni, én pedig sokszor úgy érzem, teljesen kimaradok az életükből.”

- Martin (40)

„Én akkor jöttem rá, hogy a legjobb barátomat is elveszítettem, amikor aláírtuk a papírokat. Egykor a feleségemmel mindent együtt csináltunk, ő volt az első, akit felhívtam, ha valami történt, életünk jelentős részében együtt voltunk... 

A házasságunkból már kialudt a szerelem, de ő volt az, aki úgy érezte, új kapcsolatra vágyik, és nem tudtam meggyőzni az ellenkezőjéről. Azt hiszem, én azt sajnálom a legjobban, hogy egy barátság is elveszett, és bár remélhetőleg később lehetünk még jó barátok, valami örökké megtört közöttünk."

- Olivér (38)

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!