5 felismerés, ami a lélektársad megtalálásakor ér

Sándor Alexandra
Írta: ,

Már a csapból is a spiritualitás folyik, így nem meglepő, hogy sokan minden párkapcsolatukról azt hiszik: életeken át kísérő lélektárs, aki mellettük fekszik. Persze, hamarosan szertefoszlik a rózsaszín köd, és marad a keserű valóság… Judy Tsuei amerikai jógaoktató összegyűjtötte, milyen felismerések árulják el, hogy nem „egyszerű” szerelem szövődött köztetek.

„Az előző kapcsolataim csupán lépcsőfokok voltak.”

„Ami a magánéletemet illeti, voltak olyan hosszú távú párkapcsolataim, amelyekben azt hittem: a másik tisztelettel bánik velem.

Aztán jöttek a hétköznapok kicsinyes hatalmi játszmái. Hát, nem éppen a legudvariasabb vagy legérettebb férfiakkal volt dolgom. Az egyik fiú barátom egyszer meg is kérdezte, hogy csak tahókkal randizom-e.

De éppen ezek a viszonyok segítettek abban, hogy megtanuljam a valódi önelfogadás fontosságát, és azt, hogy a szeretet meg a szerelem egyszerűen nem lehet korlátozott vagy véges.

Visszatekintve már tudom, hogy a múltbéli kapcsolataim nem lélektársi természetűek voltak, hanem csupán felkészítettek a nagy szerelem megtalálására” – írja Judy.

„Csak önismeret segítségével sikerülhetett.”

„Középiskolás koromban táplálkozási zavarral küzdöttem, ami sajnos több mint 15 évig az életem része maradt.

Olyan messzire menekültem saját magamtól, amennyire csak tudtam: meg sem álltam a világ másik feléig, egészen pontosan Sanghajig.

Ott jöttem rá, hogy a tükörképemtől esélyem sincs elfutni. Úgyhogy beiratkoztam egy intenzív járóbeteg-terápiára, melynek keretein belül öt évig kezelésekre jártam.

Mellette rátaláltam a jógára, sokat olvastam, és különböző módszerekben jártas gyógyítókkal találkoztam. 


Te is ilyen megoldást keresnél? 5 jele annak, hogy nem a megfelelő alternatív terapeutát választottad


Megismertem magamat, s onnantól kezdve váltam képessé az önelfogadásra. Enélkül nem lettem volna elég érett a lélektársi kapcsolódásra” – meséli Judy az útjáról, amit szanszkritül szvádhjájának hívnak.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019