5 első randis hiba, amit jobb, ha elkerülsz

Zabolai Margit
Írta: ,

Az első randi előtt mindenki izgul egy kicsit, pedig ha magadat adod, semmi baj nem lehet – legrosszabb esetben nem érzitek jól magatokat együtt, de akkor legalább időben fény derül erre. Van azonban néhány hiba, amit mégis érdemes elkerülnöd a psychologytoday.com javaslatai szerint.

Ne késs! Kép forrása: dezdemonfashiontrends.xyz

Lehet, hogy a régi fáma szerint sikkes, ha egy nő kicsit várat magára, de a szakértők szerint ez semmi esetre sem követendő gyakorlat. Egyrészt illetlenség, másrészt pedig garantáltan idegessé teszi a másik felet.

Képzeld magadat a helyzetébe: te sem szeretnél idegesen ülni és arra várni, hogy vajon egyáltalán eljön-e a másik.

Azon túl, hogy nem keltesz a késéssel jó benyomást, az is garantált, hogy a partnered rossz hangulatban, feszülten fog neki a beszélgetésnek vagy közös programnak, és úgy érzi, egyáltalán nem is fontos neked ez az egész – ez pedig nem egy jó alap.

Ha úgy látod, hogy 10 percnél többet fogsz csúszni, inkább írj neki!

 

Ne legyél udvariatlan a felszolgálókkal Kép forrása: thrillist.com

Oké, ezt szerintünk ne csak az első randin, hanem a másodikon, harmadikon se kövesd el, sőt akkor sem, ha nem vagy éppen randin. Egy ilyen helyzetben azonban az sem feltétlenül elegáns, ha az egyébként valóban rossz kiszolgálást teszed szóvá.

Mindkettőtöknek új még a helyzet, ezért egy rendkívül kellemetlen társasági szituációt szülhet, ha konfliktust teremtesz valakivel.

Ha valami tényleg szemet szúróan rossz, akkor azt esetleg a partnerednek megemlítheted, de ne a pincér jelenlétében tedd ezt meg.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019