5 dolog, amivel a nőket őrületbe tudják kergetni a pasik

Írta: ,

Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, amik nemtől függetlenek. De léteznek olyan vonások, amik kifejezett a nőkre, és a férfiak jellemzőek. Mivel állandóan magunkat okoljuk a hibákért, most jöjjenek azok a szokások, amikkel ők visznek minket a sírba!

1/5 Egész nap net és játék

A férfiak sose nőnek fel igazán, és erre nincs is jobb példa, mint a játékfüggőségük. Mindig találnak olyan őrületet a neten, aminek érdemes hódolni.

Versenyeznek autóval, tankkal, kirakóznak, vagy aranyat gyűjtenek, a lényeg, hogy megmérettessék magukat. Nem is feltétlenül van ezzel gond, sokan egyszerűen így vezetik le a feszültséget.

Azonban végtelenül idegesítő tud lenni, mikor az esték túlnyomó része a játékra megy rá, és a romantikus nyaralás pihenésre szánt ideje is azzal telik, hogy hódolnak a szenvedélyüknek.

Na és persze legalább ennyire kiborító az is, amikor egy veszteséges játék után annyira felhúzzák magukat, hogy szólni sem lehet hozzájuk.

2/5 Az ő családjuk van előtérben

Talán azzal függ ez össze, hogy a férfiak gyakorlatilag sosem tudnak teljesen leválni az anyjukról. De az egész biztosan igaz, hogy általában ők azok, akik közös programokat szerveznek a családdal.

Jellemző, hogy a férfiszüleivel, testvéreivel, és persze barátaival töltitek az időt, neked kell hozzájuk idomulni. Ők valamiért nem szeretnek annyira a te családoddal és barátaiddal lenni – eltűrik őket, de ha nem muszáj, annyira nem erőltetik a találkákat.

Persze az is lehet, hogy kifejezetten ellenszenvesen viszonyulnak a rokonságodhoz, vagy a barátnőidhez, sőt szívük szerint azt sem tartják jó ötletnek, hogy te állandóan velük lógj.

De ha mégis, akkor mindegy, csak nekik ne kelljen menniük!

3/5 Szelektív hallás és tudás

A férfiak kiválóan űzik a szelektív hallás mesterségét. Érdekes módon mindenre felfigyelnek, amire nem kellene, de semmit sem hallanak meg azok közül, amiket tudniuk kellene.

Szelektív a tudásuk is: mindent meg tudnak szerelni, mindent képesek megoldani, de valahogy kifog rajtuk a mosógép, a teregetésről már nem is beszélve.

Ki tudja, milyen okból kifolyólag, de a szemetet is elfelejtik levinni, majd mikor számon kéred este tízkor, sok-sok túlóra után, hogy mégis mit csináltak egész nap, akkor közlik, hogy nem kellene őket úgy leteremtened, mint egy gyereket.

Meg egyébként is, becsukták az ablakokat, beálltak a garázsba, és szendvicset is csináltak maguknak. Mi kellhet még?

Nem érzékenyek – vagy túlságosan is azok Kép forrása: Lopolo/depositphotos.com

4/5 Nem érzékenyek – vagy túlságosan is azok

Most reklamálhatnának a férfiak, hogy nekünk aztán semmi sem jó, de nem erről van szó: egyszerűen szeretjük az arany középutat.

Nem akarunk olyan társat, akinek sziklakemény a szíve, és a legfájdalmasabb tragédia láttán sem gondol bele mások érzelmeibe.

De olyan férfit sem akarunk, aki elbőgi magát egy hétköznapi reklámon, vagy alapvető lételemének tekinti a romantikát.

Könnyen ki lehet üldözni azokat a nőket a világból, akik éppen megpróbálnak némi érzelmet kicsikarni egy végtelenül szigorú férfiból és azokat is, akik próbálják arra bíztatni párjukat, hogy az kicsit kapja már össze magát, és ne legyen ennyire gyámoltalan.

 

5/5 Megsértenek előítéleteikkel

Egy nő mindent meg tud csinálni, amit egy férfi – ennek ellenére van, amit jobban és gyorsabban elintéznek ők (mást meg persze mi). Jó, ha megvan az összhang, kialakul a ritmus, és mindenkinek megvan a maga feladata.

De nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az orrunk alá dörgölik, hogy bénán álltunk be a garázsba, mert normális parkolásra képtelenek a nők.

Vagy, hogy úgysem értünk a sporthoz, úgyhogy felesleges is ecsetelni, mit láttak a legutóbbi meccsen. Ilyen kaliberű hiányosságokat a másik oldalról a nők is hosszasan elemezgethetnének, mégsem teszik.

Vagy, ha mégis, azt a férfiak persze szőrszálhasogatásnak veszik, és nem értik, miért kell valamit annyiszor elmagyarázni, mikor elsőre is megértették (de úgy vélik, a megvalósítással úgyis ráérnek).