5 dolog, amivel a nőket őrületbe tudják kergetni a pasik

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, amik nemtől függetlenek. De léteznek olyan vonások, amik kifejezett a nőkre, és a férfiak jellemzőek. Mivel állandóan magunkat okoljuk a hibákért, most jöjjenek azok a szokások, amikkel ők visznek minket a sírba!

A férfiak sose nőnek fel igazán, és erre nincs is jobb példa, mint a játékfüggőségük. Mindig találnak olyan őrületet a neten, aminek érdemes hódolni.

Versenyeznek autóval, tankkal, kirakóznak, vagy aranyat gyűjtenek, a lényeg, hogy megmérettessék magukat. Nem is feltétlenül van ezzel gond, sokan egyszerűen így vezetik le a feszültséget.

Azonban végtelenül idegesítő tud lenni, mikor az esték túlnyomó része a játékra megy rá, és a romantikus nyaralás pihenésre szánt ideje is azzal telik, hogy hódolnak a szenvedélyüknek.

Na és persze legalább ennyire kiborító az is, amikor egy veszteséges játék után annyira felhúzzák magukat, hogy szólni sem lehet hozzájuk.

Talán azzal függ ez össze, hogy a férfiak gyakorlatilag sosem tudnak teljesen leválni az anyjukról. De az egész biztosan igaz, hogy általában ők azok, akik közös programokat szerveznek a családdal.

Jellemző, hogy a férfiszüleivel, testvéreivel, és persze barátaival töltitek az időt, neked kell hozzájuk idomulni. Ők valamiért nem szeretnek annyira a te családoddal és barátaiddal lenni – eltűrik őket, de ha nem muszáj, annyira nem erőltetik a találkákat.

Persze az is lehet, hogy kifejezetten ellenszenvesen viszonyulnak a rokonságodhoz, vagy a barátnőidhez, sőt szívük szerint azt sem tartják jó ötletnek, hogy te állandóan velük lógj.

De ha mégis, akkor mindegy, csak nekik ne kelljen menniük!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019