5 dolog, amit nem divat előre elárulni a házasságról

Sándor Alexandra
Írta: ,

Nem az esküvői ruha kiválasztása az igazi „buli”: csak utána kezdődik az, amire tényleg fel kell készülni. A házasság jelentette szövetség életed legbiztosabb, boldog hátteret nyújtó alapköve is lehet, ha hajlandó vagy már a kezdetektől fogva reálisan szemlélni.

Veszekedni fogtok – talán sokat

Minden párnál előfordulnak konfliktusok, és nem azok mennyisége határozza meg a kapcsolat minőségét.

Már csak azért sem, mert minél több időt töltötök együtt, annál apróbb dolgokon vagytok képesek összekapni.

Ráadásul minden életszakasznak megvan a maga vesszőparipája: a közös élet kezdetén a szűkös pénzforrás szokott gondot jelenteni, később a karrier és a családi élet összeegyeztetése, illetve beköszöntenek a szürke hétköznapokra jellemző „ki vigye ki a szemetet?” viták is.


Haraggal lefeküdni néha jó! Párterapeuták tippjei a boldog házassághoz


Ezzel azonban semmi gond nincs. Sőt, a világ legtermészetesebb dolga, ha megtanuljátok megfelelően kezelni. Az őszinteség és a humor sok mindenen átsegít!

Más iránt is érezhetsz vonzalmat

Feleségként hűséget ígérsz, nem pedig vakságot. Jó pasik az esküvőd után is lesznek a világon.

Vérmérsékletedtől függően pedig nyilván észre is veszed őket – de ez éppen olyan, mint megnézni az étlapot egy étteremben. Addig nincs gond, amíg csak a szemeddel gusztálsz, ám mégis otthon eszel!

Ne várd el magadtól, hogy senki más ne mozgassa meg a fantáziádat a férjeden kívül. Ezzel ugyanis extra terhet rósz magadra, s akár egyfajta lázadás is lehet a következménye a krónikus lelkiismeret-furdalásnak.

Nyugtázd magadban, hogy kész, ez van; fogadd el az érzéseidet, és igyekezz tudatosítani: mindezek mellett is a hitvesed a legtökéletesebb férfi! Lovat pedig nem cserél szamárra senki.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019