5 dolog, amit az online ismerkedésből tanulhatsz meg

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 dolog, amit az online ismerkedésből tanulhatsz meg

Mindenki arról álmodozik, hogy az igazi egy váratlan pillanatban betoppan az életébe, a lehető legkülönlegesebb módon. A boltban egyszerre nyúltok az utolsó doboz sütiért, vagy egymásba ütköztök az utcán,  épp, mint egy romantikus hollywoodi filmben. A valóság viszont – ahogy azt már megtanulhattad – nem mindig egyezik meg ezekkel az álomképekkel. Van, hogy a Nagy Ő-re sokat kell várni, és előfordul, hogy az első találkozás nem lesz mesebeli. De az, hogy például egy online társkereső oldalon ismerkedtek meg, még nem jelenti azt, hogy a kapcsolatotok nem lesz tökéletes. Sőt, ahogy mindenből, úgy a netes randevúkból is számtalan izgalmas dolgot tanulhatsz meg!

Annyit kapsz vissza, amennyit beleadsz Kép forrása: stocksy.com

Tudtad, hogy a neten társat keresők egyharmada még csak el sem megy találkozni azzal a személlyel, akit megismert online?

Bizony, nagyon sokan csak a beszélgetésig jutnak el, és a kapcsolat a randevú előtt meg is szakad.

Igaz, hogy a türelem rózsát terem, és a virtuális világban alaposan meg tudod ismerni a kiszemeltedet, de az izgalmas dolgok mindig a való életben történnek, a komfortzónádon kívül.

Ha lelkesen és pozitívan veted bele magad, biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb a profilok között rábukkansz a saját lovagodra is.

Minden időbe telik Kép forrása: flickr, Fabulous`

Csak azért, mert hetekkel ezelőtt felregisztráltál egy weboldalra, és még mindig nem találtad meg a párodat, nem jelenti azt, hogy soha nem is fogod.

Olyan ez, mint amikor lediplomázol.

Hiába tanultad végig az éveket színötössel, sajnos ez még nem garantálja azt, hogy a legelső állásinterjúdon meg is csíped álmaid munkáját.

A jó dolgokhoz idő kell, és persze egy nagy adag kitartás – ha ezt a kettőt kombinálod, biztosan nem marad el a „jutalom” az út végén.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján