5 dolog, amit az exeknek érdemes kívánnod

Sándor Alexandra
Írta: ,

Sok mindent kívánhatsz az egykori szerelmednek, és sejtjük, hogy a hirtelen eszedbe jutó alternatívák közül nem mindegyik szalonképes. Lexi Herrick blogger azonban új megvilágításba helyezte a kívánságlistát – persze, csak miután túljutott a kapcsolatot lezáró gyászfázis legelső szakaszán. A következő gondolatok neked is segítenek, hogy mielőbb begyógyuljanak a sebek!

„Remélem, megvalósítod az álmaidat!”

„Akárhol is vagy éppen, akármerre sodor az élet, először is szeretném, ha tudnád: remélem, sikerül elérned, amire mindig is tudtam, hogy képes vagy.

Remélem, a céljaid felé vezető úton maradsz.

Drukkolok, hogy senki se hátráltasson úgy, mint ahogy talán én tenném, ha még mindig együtt lennénk.

Szurkolok, hogy követni tudd a szíved által kijelölt ösvényt” – üzeni Lexi.

„Remélem, felpattansz, ha padlóra küldenek!”

„Első kézből ismerem a helyzeteket és a nehézségeket, amelyeken korábban keresztül kellett menned. Jó néhánynak tanúja voltam.

Láttam a fájdalmadat, de azt is, hogy erős vagy. Életünk közös szakaszában mindkettőt megtapasztalhattam. Tudom, hogy az élet a maga kiszámíthatatlan természetével együtt elképesztően kegyetlen lehet.

Tudom, hogy egyszer majd összegyűjt annyi energiát, hogy kirúgja alólad a lábadat. Tudom, hogy olykor nem lesz könnyű.

Csak szeretném, hogy tudd: valahol mindig itt leszek, hogy elég erőt és kitartást kívánjak neked a talpra álláshoz, és ahhoz, hogy tanulhass a dolgokból.”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019