5 dolog, amit a férfiak sosem fognak megérteni a női lélekkel kapcsolatban

Szirák Viki
Írta: ,

Sokszor mondják, hogy a nők és a férfiak két különböző bolygóról érkeztek, ezért sosem tudják egymást teljesen megérteni. Ha pedig éltél már hosszabb kapcsolatban, ezt meg is tapasztalhattad! Míg számunkra magától értetődő, hogy odafigyeljünk a pasi minden szavára, addig náluk gyakran megesik, hogy egyik fülükön bemegy, a másikon pedig azonnal ki is jön az infó. Talán ez lehet az egyik oka annak, hogy az alábbi dolgokat ők sosem fogják megérteni a női lélekkel kapcsolatban!

A nők és a férfiak testében másfajta hormonok másképp vannak jelen, ezek pedig sokszor befolyásolják a hangulatunkat is.

A menstruáció környékén ez erőteljesebb lesz, és hiába tudjuk, hogy nevetséges elsírni magunkat egy kutyás reklám láttán, egyszerűen nem tudjuk irányítani az érzéseinket.

Néha ok nélkül érezzük magunkat szomorúnak, és jól esik egyedül lenni; de valójában mindig az a legjobb érzés, ha a társunk velünk van, és támogat minket.

Igen, akkor is, ha azt mondjuk, hogy hagyjon minket békén, mert nem vágyunk társaságra!

Minden nőnek szüksége van arra, hogy szépnek és értékesnek érezze magát, ezért időnként jól esik az, hogy kiöltözhetünk csinos ruhába, szuper sminkkel.

Azáltal, hogy tetszik nekünk a tükörképünk, nő az önbizalmunk, és vidámabbak is vagyunk.

Ezért van szükségünk arra, hogy a párunk is lássa ezt, és igenis bókoljon nekünk. Hiszen részben épp azért csinosítjuk ki magunkat, hogy neki is tetsszünk!

Tény, hogy a legtöbben nem igazán tudunk jól reagálni a bókokra, de attól még megjegyezzük őket!

Ezért is esik annyira rosszul, ha órákig készülődünk a fürdőszobában, és még csak észre sem veszik...

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019