5 dolog, amit a férfi remél egy párkapcsolattól

Írta: ,

„Én csak azt akarom, hogy szeressen, és elfogadjon olyannak, amilyen vagyok!” – vágják rá a nők, amikor megkérdezik tőlük, mit várnak el egy párkapcsolattól. Most John Kim publicistától, tehát egy pasi tollából gyűjtöttük össze, milyen igények merülnek fel a másik oldalról…

Szuperhős-érzés

1/5 Szuperhős-érzés

Nem akar Superman jelmezbe bújni, s kívül hordani az alsónadrágját.

De az nincs ellenére, ha olyan erőt látsz benne, amivel lazán átugorhatja a toronyházakat, és fél kézzel megfoghatja a felé száguldó puskagolyókat.

Sőt: olyat, amivel két karjába vehet téged, hogy megmentsen, amikor a világvége lecsap.

Tisztában vannak vele, hogy az ő feladatuk elérni ezt a fajta csodálattal vegyült bizalmat, ám nem restek tenni érte, ha látják, hogy erre nyitott vagy.

Olyan nőre van szükségük, aki megteremti számukra a hátteret, amelyben legyőzhetetlennek érzik magukat.

Cserébe pedig felajánlják neked a tudatot, hogy te vagy a világ legtökéletesebb nője. 

Elfogadás Kép forrása: shopify.com

2/5 Elfogadás

Los Angeles-ben új pólófelirat hódít: „Love Me Anyways”, azaz „Szeress így is”.

Noha a koncepció eredetileg a nők saját testükkel kapcsolatos ellenérzéseit hivatott oldani, a férfiak nem restek bevallani, hogy nekik ugyancsak jól jönne egy hasonló kezdeményezés – még ha kicsit más megfontolásból is.

Mert akkor is szeretni kell őket, ha úgy pakolnak be a mosogatógépbe, mint egy ügyetlen ötéves, ha nem hajtják le maguk után a vécéülőkét, ha túl racionálisan gondolkodnak, és ha elfelejtik, amire már ezerszer megkérted őket.

Igazából minden emberi lény feltétel nélküli szeretetre és elfogadásra vágyik, ami által még jobbá tud válni.

Információáramlás

3/5 Információáramlás

Mivel mi, nők eredendően intuitívabbak vagyunk – bár egyre több példa mutatja, hogy ez csupán a látszat –, gyakran feltételezzük, hogy a férfiak is magától értetődő módon „tudnak” dolgokat.

Ami igaz is, csak koránt sem biztos, hogy éppen ugyanazt.

Tartozol tehát nekik annyival, hogy a viselkedésedet megindokoló mértékben beavatod őket a gondolataidba és az érzéseidbe.

Ne félj a titokzatosságod elveszítésétől, mert egy őszinte kapcsolatban sokkal fontosabb a nyitottság, mint a misztikum.

Őszinte és lényegre törő szavakkal rengeteg konfliktust megspórolhatsz!

Verejték

4/5 Verejték

Sejtjük, mire gondoltál az alcím láttán, de most egy kicsit másról lesz szó: nincs ugyanis szexibb élmény a közös edzésnél.

Miközben mozogsz és izzadsz, tehát látni engeded a benned rejlő nyers, ösztönös erőt, voltaképpen olyan, mintha a meztelenség más dimenzióját tárnád fel – hiába viselsz kényelmes sportcuccot.

Ráadásul, amikor együtt csináljátok, közösen dolgoztok valamiért, együtt építetek valamit: nemcsak egy életmódot, hanem egy életérzést is.

Ahelyett, hogy beszélnétek, inkább a cselekvésre helyezitek a hangsúlyt. És ez rendkívül vonzó!

Szabadság

5/5 Szabadság

Nincs olyan férfi, aki ne vágyna egy kis szabadságra a párja mellett.

Legalább annyira, hogy úgy érezze: a „mi” szentségén kívül megvan a saját élete, a saját barátaival, tevékenységeivel és szenvedélyeivel.

Igazából a nőknek is szükségük lenne ugyanerre, csak gyakran elnyomják magukban – részben civilizációs minta hatására, részben pedig az egyedülléttől való félelem által vezérelve.

Attól még, hogy egymás életének részei vagytok, még megvan a különálló identitásotok.

Ha egyikőtöknek nincs semmije, amit kizárólag a magáénak mondhatna, akkor a kapcsolatotok voltaképpen egy lábon áll – és ez instabillá teszi, veszélybe sodorja.

Neked mi a véleményed a listáról? Ha jól sejtjük, megvilágosodtál, hogy nem is annyira rossz ez a férfiszempont…