5 dolog, amit a boldog párok mindig tesznek munka után - Vajon ti is közéjük tartoztok?

Szirák Viki
Írta: ,

Egy fárasztó munkanap után nem mindig könnyű este is mosolyogni, sőt, még a párkapcsolatod megerősítésével is foglalkozni. Pedig valójában néhány apróságot kellene csak megtennetek a pasiddal azért, hogy máris sokkal boldogabbak legyetek együtt! Most összegyűjtöttük, mi az az öt dolog, amit a kiegyensúlyozott párkapcsolatban élők minden nap megtesznek munka után: vajon rátok hány igaz?

Ha stresszes napod volt, kimondottan fontos lenne, hogy sort kerítsetek egy kis szórakozásra is.

Szakértők szerint semminek sincs nagyobb nyugtató ereje annál, mint amikor egy pár képes nap végén együtt nevetni; ilyenkor boldogsághormonok szabadulnak fel a testetekben, ami ellazít a stresszes napokon is.

Szakértők úgy vélik, akár az is elég, ha megnéztek közösen egy vígjátékot, vagy egy részt a kedvenc sorozatotokból; a lényeg, hogy együtt is jusson időtök a szórakozásra és nevetésre.

A párkapcsolatod szempontjából elengedhetetlen, hogy néha egyedül is tölts némi időt, pláne akkor, ha egész nap a munkahelyeden ültél.

Ezért ne érezd magad rosszul, ha este hagysz magadnak egy fél órát a fürdőszobában arra, hogy társaság nélkül csak feküdj és olvasgass.

Neked is szükséged van a feltöltődésre ahhoz, hogy a munka mellett a párkapcsolatodban is helyt tudj állni, és képes legyél a stresszesebb időszakokban is hideg fejjel gondolkodni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019