5 dolog, amiről nem szabad lemondanod egy párkapcsolatban

Sándor Alexandra
Írta: ,

Minden emberi viszony kompromisszumok sorozatát követeli meg – a szerelem aztán pláne. Van viszont egy határ, amit a saját érdekedben semmiképpen sem szabad átlépned. Csokorba szedtük miről ne mondj le, még a tökéletesnek tűnő pasi kedvéért se!

A baráti köröd

Természetes, hogy a baráti köröd kibővül a párkapcsolattal, hiszen a kedvesed táborából is közel kerülhetnek hozzád olyanok, akikkel bizalmassá fejlődik a viszonyod.

Ha azonban úgy érzed, hogy a párod mellett elszigetelődtél azoktól, akikkel jól érezted magadat, valami nincs rendjén – és ez a jelenség gyakoribb, mint hinnéd!

Sajnos hiába próbálnánk szépíteni, itt egyfajta kisajátítási vágyról van szó a férfi részéről, amiben nem szabad belenyugodnod.

Akármennyire próbálja elhitetni, hogy rajta kívül senkire, vagy csakis az ő szeretteire van szükséged az életben, próbálj tisztán látni, s ragaszkodni az igényeidhez!

A kóros féltékenység ezen formája nyílt kommunikációval és párterápiával is kezelhető – ha mindketten akarjátok.

A tested szeretete

Aki nem elégedett a külsőddel vagy a belsőddel a kapcsolatotok kezdetén, később sem lesz az.

Mindannyian láttunk már olyan nőket, akik annyira meg akartak felelni új párjuk elvárásainak, hogy drasztikusan megváltoztatták saját magukat – a szépségről alkotott elképzeléseikkel együtt.

Pedig adott a kérdés, hogy miféle szerelem az, ahol a másik fél nem is érted van oda, hanem egy olyan nőért, aki a fejében született meg, és akivé formálni szeretne téged…

Ha tehát a pasas folyton azt hajtogatja, „mennyivel jobban néznél ki, ha…”, a mondat második felét inkább meg se halld!

Maradj önmagad, és csakis a saját örömödre szánd rá magad bármiféle változtatásra. Megérdemled, hogy valaki olyannak imádjon, amilyen itt és most vagy.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019