5 dolog, amire emlékeztesd magad, ha az exed vissza akar térni hozzád

Balatoni Dóra
Írta: ,

Amikor már azt hiszed, végre túl vagy az előző kapcsolatodon, akkor jön az újabb próbatétel: megjelenik az exed és kijelenti, hogy újra akarja veled kezdeni. Vajon megéri újra belevágni? Hogy segítsünk a döntésben, összegyűjtöttük azokat a tényezőket, amelyeket ilyen helyzetben mindenképp érdemes átgondolnod!

 
 
 
 

Az emlékek szinte mindig megszépülnek. Jó érzéssel tölt el a nosztalgiázás és valamiért a szép emlékek, boldog pillanatok sokkal jobban az agyunkba vésődnek, mint a rosszak.

Ha elmúlik valami, utána még nagyon sokáig emlegetjük és eszünkbe jutnak azok a momentumok, amelyek hiányoznak. Ezt kihasználhatja az exed is, aki úgy dönt, mégis vissza akar kapni.

Ilyenkor nagyon fontos, hogy észnél légy, ne lágyulj el rögtön! Persze nem állítjuk, hogy biztosan rosszul sülne el a dolog, ha újra összejönnétek, azért érdemes átgondolni, mi is történt a múltban. Hazudott, megbántott, esetleg megcsalt?

Tudnod kell, hogy az embereknek csak nagyon kevés százaléka képes tényleg megváltozni, és lehet, hogy a múltban történt dolgok a jövőben is megismétlődnek.

 
 
 
 

Ha az exed folyamatosan ostromol, bókokkal és szerelmes üzenetekkel halmoz el, akkor nem könnyű döntened, hogy nemet mondj neki vagy megpróbáld vele újra.

Épp ezért érdemes egy ősrégi módszerhez fordulnod: vegyél elő egy lapot, húzz a közepére egy függőleges vonalat és az egyik oszlopba kezd el felírni, mik is lennének az előnyei annak, ha újra összejönnétek, a másikba pedig írd le a negatívumokat, milyen rossz tulajdonságai vannak, miért is lett egykor vége a kapcsolatotoknak.

Hidd el, ez segíthet abban, hogy tisztábban láss.

 

 
 
 
 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019