5 dolog, ami neked is jár egy kapcsolatban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ebben a cikkben félretesszük azokat a nagyon is alapvető dolgokat, amikre minden egyenrangú kapcsolatban szükség van. Valóban lényeges a hűség, a törődés és az őszinteség, de olyan szempontok is sokat számítanak, amikre csak kevesen fordítanak figyelmet.

A karrier kiteljesítése

Manapság sokan még mindig rossz szemmel néznek azokra a nőkre, akik inkább a karrierjükre koncentrálnak a családalapítás helyett.

Ugyanakkor az sem szimpatikus a társadalom számára, ha az anyuka egész nap otthon ül, és „semmit sem csinál”.

Nos, természetesen nem kell megfelelni a komplett társadalomnak, hiszen csak az számít, hogy a kedvesednek és saját magadnak élhető körülményeket teremts. Itt jön képbe a nehézség, ugyanis rettentően problémás tud lenni, ha valaki az anyaság és a karrier között igyekszik egyensúlyozni.


Szélsőségesen csinálod? Figyelmeztető jelek, hogy túl sokat dolgozol


A legtöbb nő utóbbit teljesen háttérbe szorítja, ha képbe kerül az anyaszerep, amivel nincs is gond, feltéve, hogy te erre vágysz.

Akkor viszont nem állja meg a helyét az állítás, ha csak a másikért, a kapcsolatodért, az elvárásokért adod fel a sikerhez vezető utat, nem pedig azért, mert téged boldoggá tesz. 

Szabad esték és programok

Sajnálatos módon a többség még mindig a tipikusnak tekinthető szerepeket követi, ami nem csak a lázadó feministák szemét szúrja.

Hangsúlyozni kell, hogy aki tökéletesen érzi magát otthon, a négy fal között a tradicionálisnak számító szerepkörökben, az élvezze ki maximálisan az adott élethelyzetet.

Azt azonban szintén fontos kiemelni, hogy manapság már a nők is legalább olyan társasági életet élnek, mint a férfiak, így éppenséggel nem helyes, ha folyton te maradsz otthon.

Igencsak jellemző, hogy a nők otthon ülnek a babával, holott vágynak a barátokra, a szabad estékre és a különféle programokra, míg sok férfi nem, vagy alig segít otthon, a szabadidejét pedig házon kívül tölti.

Ez gyermek nélkül is igaz lehet, de az biztos, hogy a pihenés éppúgy jár neked, mint a társadnak.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019