5 dolog, ami megerősíti a kapcsolatotokat

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha azt szeretnénk, hogy a párkapcsolatunk tartós legyen, dolgoznunk kell rajta minden egyes nap. De ez a munka nem megerőltető (ha az, akkor ott valami baj van), sokkal inkább egy közös építkezés, melynek eredményeként hosszú éveken át élhettek együtt boldogan, szerelemben. Sokszor nem is kell nagy dolgokra gondolni, hiszen már néhány hétköznapi apróság is szorosabbra fűzheti a kettőtök közötti köteléket! 

Gyűjtsetek közös élményeket Kép forrása: bellelumieremagazine.com

A közös élmények a hosszan tartó kapcsolat alappillérei.

Általuk jobban megismeritek egymást, és mindig jó lesz visszaemlékezni az együtt töltött pillanatokra.

Természetesen a közös utazásnál nincs szuperebb, de az is fontos, hogy havonta legalább egyszer kipróbáljatok valami új dolgot közösen, vagy csak elmenjetek egy olyan helyre, ahol még egyikőtök sem járt!

A lényeg, hogy igyekezzetek minél több minőségi időt együtt tölteni.

Lepjétek meg egymást! Kép forrása: barefootblonde.com

A rutin sok esetben megkönnyíti az életet, de ha párkapcsolatról van szó, nem árt vigyázni vele.

Néhanapján törjétek meg a szokásos hétköznap estéket egy kis meglepivel!

Akár azt is megbeszélhetitek, hogy például minden szerdán valami aprósággal kedveskedtek egymásnak, ami lehet egy vicces, vagy egy személyes ajándék is.

Persze itt sem kell nagy dolgokra gondolni – egyik nap készíts a párodnak meglepi vacsit vagy desszertet, esetleg lepd meg egy szép fehérneművel! ;)

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019