5 dolog, ami kirángatja a házasságodat a szürke hétköznapokból

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

A monoton, szürke hétköznapok miatt, az emberek hajlamosak megfeledkezni arról mi az, ami igazán fontos. Gyakran el vagyunk foglalva a mindennapok gondjával és közben csak éldegélünk egymás mellett. Hogy ne csak teljenek a napok, hanem minőségi időt is tudjunk együtt tölteni, egy kapcsolatban nem szabad megfeledkezni ezekről az apróságokról sem.

Jó kis beszélgetések Kép forrása: eslamoda.com

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a kommunikáció - de ne csak a gondokról és a megoldatlan helyzetekről beszélgessetek, a szép gondolataitokat is osszátok meg egymással.

Hidd el akármilyen régen is vagytok együtt, biztosan van még mindig olyan, amit nem tudtál kedvesedről. A gyerekkorra, a régi közös élményeitekre, a megismerkedésre mindig jól esik visszagondolni.

Az esti vacsora az tényleg rólatok szóljon! Nincs lehangolóbb, mint hazaérve néma csendben bevágódni a tévé elé, mennyivel jobban telik, ha mindenki elmeséli a napját.

Ölelés Kép forrása: pofloginguide.com

Az első randik alkalmával még teljesen oda voltál, ha megfogta a kezedet, vagy megölelt és érezted az illatát? Ha már nem is ugyanazt a hatást fogja rád gyakorolni, nem szabad megfeledkezni a testi kommunikációról sem.

Az érintés a szeretet egyik legfontosabb eszköze. Kutatások is bizonyítják, hogy még a kis csecsemők fejlődésében is mennyire meghatározó a testi kontaktus.

Azzal, hogy megöleled a házastársadat, szavak nélkül is kifejezed, hogy fontos számodra, elfogadod, veled nyugalomban és biztonságban érezheti magát.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019