5 árulkodó jele annak, hogy a te energiavámpírod a pasid

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 árulkodó jele annak, hogy a te energiavámpírod a pasid

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

A szerelem vak, de azért idővel a negatív tulajdonságok is felszínre buknak – azonban nem mindig teljesen egyértelműen és nyilvánvalóan. Sajnos energiavámpírokat nem csak a hétköznapi életben, és a munkahelyünkön találunk: ott lehetnek a hálószobádban is. Ezek az árulkodó jelei annak, hogy a te energiavámpírod a pasid!

Bár korábban ez volt az alapvető, ma már egyáltalán nem „divat”, hogy a nők alárendelik magukat a férfiaknak – többségük ezt messze nem is várja el. Azonban a ti kapcsolatotokban egyértelműen ő a főnök, holott erre neked nincs igényed.

Szükséged van a biztos támaszra, de ugyanezt te is garantálni tudod számára, ha úgy alakul az életetek Illetve csak tudnád, mert a jelenlegi barátod leginkább csak dirigál, irányít, és olyan kényelmet vár el, amit te csak akkor tudsz teljesíteni, ha belerokkansz.

Ráadásul ez őt egyáltalán nem is érdekli, csak azt szeretné, hogy minden akkor és úgy alakuljon, ahogy ő elképzelte. Különben azt érezteti veled, hogy nem vagy elég jó nő, feleség, anya.

Elnyom Kép forrása: elle.com

A főnökösködéssel már megtesz ezt, de más módszerekkel is háttérbe szorít. Például, ha nagy ritkán elmentek egy társasággal szórakozni, te gyakorlatilag szóhoz sem jutsz.

Belevág a szavadba, elsüti a te poénjaidat, és gond nélkül leint, ha valami nem tetszik neki. Létfontosságú számára, hogy körülötte forogjon minden, róla szóljon az este, és persze a kapcsolatotok.

Az elnyomásra jó példa az is, hogy nem veszi komolyan a te problémáidat. Úgy értékeli őket, mintha azok gyerekes gondok lennének, és rendszeresen az orrod alá dörgölni, hogy bezzeg, ha az ő cipőjében járnál, akkor megtudnád, hol kezdődnek az igazi nehézségek.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba