5 apró jel, hogy a házasságod a válás felé tart – Vedd észre őket!

Schuster Borka
Írta: ,

A problémák szőnyeg alá söprése biztosan nem vezet semmi jóhoz, ha viszont észreveszed, hogy a kapcsolatotok rossz irányba tart, és ezt ki is mered mondani, valamint mindketten hajlandóak vagytok tenni a változtatásért, akkor még megmenthető a házasságotok. Ismerd fel, mi utal arra, hogy nagy baj készülődik!

Az, hogy a párok ugyanarról a témáról többször is vitatkoznak, gyakori jelenség, a gond akkor van, amikor a vita elmérgesedik, vagy a topikot fegyverként használjátok, és mindig akkor hozzátok fel, ha a másikon éppen bosszút akartok állni, vagy egy sérelmeteket akarjátok megtorolni.

A meg nem oldott, ki nem beszélt és le nem zárt konfliktusok sokszori előrángatása azt mutatja, hogy nem tudtok előbbre lépni, egy helyben toporogtok, tulajdonképpen állóháborút vívtok kisebb tűzszünetekkel, ez pedig senkinek sem jó.

Ha nem tesztek azért, hogy nyugtatóan lezárjátok a kérdést, előbb-utóbb egyikőtök megunja, hogy ugyanazokat a köröket futjátok, és egyszerűen kiszáll.

Már nem igénylitek az intimitást Kép forrása: TihanaM/depositphotos.com

Vannak párok, akik között olyan erős a kémia, hogy évekkel a megismerkedésük után sem tudnak veszteg maradni egymás közelében, de ez azért ritka eset.

Valójában teljesen normális, ha egy hosszabb távú kapcsolatban a szexuális együttlétek gyakorisága valamennyit csökken, sőt az is előfordulhat, hogy vannak olyan időszakok, amikor akár hosszabb távon sem bújtok össze.

Baj akkor van, ha ez az időszak olyan hosszúra nyúlik, hogy az már legalább az egyik fél számára hiányt okoz, és ez az állapot tartósan is fennmarad, illetve ha nem csak a szexuális vonzalom, de az intimitás is megszűnik, nem igénylitek a másik közelségét, érintését sem, esetleg kimondottan viszolyogtok tőle.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019