4 párkapcsolati probléma, amit a barátaitok is azonnal észrevesznek

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Senki sem örül neki, ha problémái nyilvánosak. Főleg, ha ezek a problémák olyanok, amiket mindenkinek a négy fal között kellene megoldania a szerelmével. Azonban bizonyos párkapcsolati konfliktusok nem maradnak otthon, hanem a baráti társaságba, családi találkozóra is magatokkal viszitek őket.

Nem adjátok meg egymásnak a szabadságot Kép forrása: oncewed.com

A legtöbb ember megbeszéli a problémáit a barátaival, ami tulajdonképpen egy nagyon jó dolog. Ám nem mindenki szereti, ha a problémák – akaratuk ellenére – nyilvánvalóvá válnak a barátok előtt. Tökéletes példa erre az, ha nem adjátok meg egymásnak a szabadságot, a nyugodt kikapcsolódás lehetőségét a barátokkal.

Teljesen egyértelművé válik a haverok számára, hogy a bizalom terén sokat kell fejlődnötök, ha állandó hívogatod a barátodat, mikor velük lóg, és gyakorlatilag le kell jelentkeznie, merre jár, mikor ér haza. Valószínűleg egy ideig szekálják ezzel, de később mindenkit zavarni fog, ha nem hagyod, hogy jól érezze magát.

Gondold végig: Tényleg akkor katasztrófa, ha alkalmanként külön is jól érzitek magatokat? Sokkal jobb lenne, ha egy-egy baráti kiruccanást nem veszekedés övezne, hanem kiélveznétek, hogy mindketten feltöltődtetek.

Folyton egymást hibáztatjátok Kép forrása: junebugweddings.com

Sajnos gyakori, hogy nagyon nehezen ismerjük be saját hibáinkat, akár a munkahelyünkről, akár a magánéletünkről van szó. Ennek egyszerű oka az, hogy mindig könnyebb a másikat okolni, mint saját részünket felvállalni az adott konfliktusban.

Persze, szó sincs arról, hogy sose lehessen neked igazad, és ne fordulhasson elő, hogy tényleg a barátod lőtt alaposan mellé.

A tényen nem változtat: teljesen nyilvánvalóvá teszitek mások előtt a nézeteltéréseteket, ha elkezditek a másikat hibáztatni (akkor is, ha nem vagytok mindketten jelen ennél a beszélgetésnél). Amellett, hogy a harmadik, vagy sokadik hallgató érdemben nem tud hozzátenni a személyes problémátokhoz, a lehető legrosszabb képben tűntetitek fel a kapcsolatotokat és magatokat.

Gondold végig: A másik hibáztatása nem vezet sehova, és nem is old meg egy összetűzést sem, de a felhőtlen hangulatot alaposan tönkrevágja.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019