4 ok, amiért a férfiak nem mernek közeledni hozzád

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 ok, amiért a férfiak nem mernek közeledni hozzád

Kép forrása: unsplash.com

A szingli életmód részben divat lett, de nem csak a félig-meddig felhőtlen szabadság miatt választják annyian ezt az életformát. Sőt, sokan nem voksolnak direkt az egyedülállóság mellett, és szeretnének párt találni maguknak, csak ez nem minden esetben megy könnyen. Te is régóta egyedül vagy? Lehet, hogy elköveted az alábbi hibákat, és ezért nem mernek a férfiak közeledni hozzád…

Túlságosan „rendben vagy” Kép forrása: unsplash.com

A szingliség ellen az egyik alapvető tanács, hogy hozd ki magadból a maximumot, azaz legyél kívül-belül rendben. Egyedülállóság ide, oda, egyes nőknek annyira jól sikerül a maximum teljesítése, hogy bőségesen átlagon felüli külsőre tesznek szert. Igaz, ez meghozza az önbizalmat, ami iszonyúan fontos a párválasztás során (is), az ellenkező nem tagjait alaposan elbizonytalaníthatja.

Hogy miért? Biztos neked is volt olyan kiszemelted, akivel azért nem történt semmi, mert úgy érezted, labdába se rúghatsz nála. Nos, így van rengeteg potenciális jelölt a túlságosan vonzó nőkkel: félnek a csalódástól, a beégéstől, ezért inkább nem is próbálkoznak. Nem azt mondjuk természetesen, hogy ne érezd jól magadat a bőrödben, és ne legyél vonzó!

De, ha nem csak csinos vagy, hanem hozzá még nagyon kihívóan öltözködsz és viselkedsz is, akkor ne csodálkozz, hogy állandóan olyan pasik találnak meg, akikkel lehetetlen hosszú távon tervezni.

Nagyon független vagy Kép forrása: usnplash.com

Az erős és független nők sok férfinak túlságosan nagy kihívást jelentenek, vagy legalábbis olyasmit, ami több kockázatot rejt magában, mint nyereséget. Érthető, hogy magabiztos, önálló és jól kereső nőként te is arra vágysz, hogy egy igazi, nagybetűs férfit találj magad mellé, aki számára ez az egész nem jelent kihívást.

Azonban ők sajnos nincsenek túl sokan – akikből pedig mégis ilyen ember válhatna, nem érzik úgy, hogy melletted tudnák kiteljesíteni magukat.

Hogy miért? Mert úgy vélik, túl kevésnek bizonyulnak neked. Ha már egyedül is ilyen önálló vagy, akkor vajon mi újat tudnak mutatni? Hogy tudnak lenyűgözni a randikkal, a fizetésükkel, ha te is ennyire jól keresel? Nem érzik azt, hogy bármiben is rájuk szorulnál, márpedig (bármennyire is szomorú) sok férfinak még mindig szüksége van arra, hogy ő legyen otthon az erősebb, ő legyen az, aki a család boldogulását biztosítani tudja.

 

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba