4 kipróbált módszer, ha szeretnéd elszúrni a szerelmi életedet

Zabolai Margit
Írta: ,
4 kipróbált módszer, ha szeretnéd elszúrni a szerelmi életedet
Azt mondják, mindenki a maga kárán tanul, de talán helyesebb lenne úgy fogalmazni, hogy mindenkinek megvannak a maga saját módszerei arra, hogyan rontsa el az életét. A pasizás terén az eszközök széles skálájából választhatunk, de ha neked mégse lenne ötleted, adok néhány tippet, amivel biztosra mehetsz. Mosolyogni ér, de komolyan venni csak a saját felelősségedre ajánlott.

Szeress bele az egyéjszakás kalandodba

Nem mindenki keresi a szerelmet. Nincs ezzel baj, felnőtt emberek vagyunk, bizonyos szükségletekkel, és jó esetben, ha a férfi csak kalandot keres, akkor azt hamar nyilvánvalóvá teszi. Innentől már a te döntésed, hogy megköszönöd az estét, és inkább hazamész, vagy úgy döntesz, belefér ennyi szórakozás.

Bármelyik döntés lehet jó, de ha te éppen önmagad elleni merényletre készülsz, másnap délben kezdj el ábrándos terveket szőni a közös jövőtökről, ha lehet, hazudd neki azt, hogy te beéred az érzelmek nélküli viszonnyal, csak hogy újra láthasd, majd néhány héttel, hónappal, klinikai esetekben évekkel később, saját sebeidet nyalogatva kérd rajta számon, hogy ő miért nem vette észre, hogy ti jártok egymással.

Hagyd ott a kedves és jóravaló pasidat egy kócos hippiért

Végre találtál egy rendes pasit, valódi állással, aki a tenyerén hordoz, és akit az anyukád is szeret, olyat, akivel közös jövőt lehet tervezni, van némi egzisztenciája és nyilván valóan azt tervezi, hogy oltár elé vezet. Elég unalmas, igaz?

Mennyivel izgalmasabb volna visszatérni a húspiacra, és válogatott idióták béna csajozós szövegeit hallgatni. Mi sem egyszerűbb! Keress magadnak egy kócos hippit, aki bárkinek képes udvarolni, akin jobban áll a szoknya, mint tehénen a pisztolytáska, kezdj el vigyorogni a béna viccein, mint egy 15 éves kamaszlány, és lehetőleg dobd, de minimum csald meg az aranyos pasidat, akinek természetesen egy év múlva, mire sírva-szipogva visszakönyörögnéd magad, már felesége meg gyerekei vannak.

Tarts több vasat a tűzbe!

Az egyiknek kockás a hasa, a másikkal mélyen lehet beszélgetni, a harmadik igazi mókamester, a negyedik meg leírhatatlanul jó az ágyban. Hogyan is lehetne választani közülük? A legjobb, ha eszedbe sem jut beismerni, hogy egyikük sem az igazi, inkább súlyos lelki vívódásba kezdesz, hogy kivel is maradj.

Amíg gondolkodsz, persze nem árt tesztköröket futni, és egyik nap az egyikkel, másaik nap a másikkal találkozni, egészen addig, míg valahol ki nem borul a bili, lelepleződsz, vagy legalább is csak felőrlődsz az állandó egyeztetések miatt, és a sok szék közül a pad alá esel – egy szál pasi nélkül.

Maradj a rosszul működő kapcsolatodban

Igazi logikai csavar, csak haladóknak ajánlott, amikor úgy teszed tönkre a saját szerelmi életedet, hogy látszólag megpróbálod rendben tartani azt. Véletlenül sem veszed észre az egyértelmű jeleket, az ellaposodott közös programokat kihagyhatatlan tévéműsorral, az egyre rosszabb szexet a sok stresszel, az állandó veszekedéseket pedig a szenvedély életben tartásával magyarázod. Ha szeretnéd tökéletesen elszúrni a dolgokat, eszedbe se jusson véget vetni egy kapcsolatnak, amely mellett az az egyetlen érv szól, hogy már régóta tart, hiszen így esélyt adnál arra, hogy megismerkedj valakivel, akivel igazán passzoltok egymáshoz.

Maradj a rosszul működő, vagy még jobb esetben egyáltalán nem működő kapcsolatodban, ameddig csak lehet, és csinálj úgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, mert ez az egyetlen módja annak, hogy minél több időt vesztegess el az életedből.
Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)