4 jel, hogy a pasidra rákattant a legjobb barátnője - és ez őt sem hagyja hidegen

Írta: ,

Furcsának érezheted, hogy a pasid kifejezetten jóban van egy másik nővel feltéve, hogy neked nem igazán vannak fiú barátaid. Azonban nem minden esetben kell aggódnod a legjobb barátnője miatt! Sőt, sokszor éppen ő lehet az, aki egyengeti a kapcsolatotokat a háttérben. De melyek azok az intő jelek, amik éppen ennek ellenkezőjére figyelmeztetnek?

Mindenért egymást hívják Kép forrása: fotografiacursos.org

1/4 Mindenért egymást hívják

Normális, hogy beszélgetnek egymással, de nem mindegy, milyen sűrűn és milyen indokkal.

A legjobb barátok tudják egymásról, hogy mindig ott vannak, ha szükség van rájuk, nem muszáj ehhez naponta akár többször is kommunikálniuk.

Persze részben egyénfüggő, ki, mennyire igényli a kontaktust, de gyanúra adhat okot, ha már-már titkolóznak előtted, legalábbis a pasid nem szívesen veszi, ha belekukkantasz, mit írogatnak.

Szintén intő jel, ha inkább hozzá fordul, mikor valami történik vele (legyen az jó, vagy rossz), és hasonlóképpen nem túl szerencsés ómen, ha a barátnője láthatóan igényli, hogy rendszeresen keresse.

Ezt elérheti pl. úgyis, hogy bűntudatot generál nála, ha kicsit is „hanyagolja”, mintha ő lenne a hivatalos társa, aki a szabadidőt esetleg számon kérheti.

2/4 Hozzá hasonlít

A kapcsolatokban az egyik legrosszabb dolog a hasonlítgatás, hiszen ezzel csak azt dörgöljük a másik orra alá, hogy nem elég jó. Ez nyilván semmilyen szinten sem szerencsés, hiszen ha valakivel, akkor a szerelmünkkel – legalább egy kicsit – elfogultnak kell lennünk.

Emiatt rossz jel, ha a pasid többször is olyasmivel rukkol elő, hogy „bezzeg a barátnője…” Az rendben van, hogy azért kedveli, mert olyan, amilyen.

Sőt az is lehet, hogy néhány tulajdonsága jobb, mint neked, de biztos, hogy más területeken te jutsz előnyhöz.

Azonban, mivel eleve mindenki másként viselkedik párkapcsolatban és barátságban, alapjában véve sincs értelme összehasonlítani titeket.

Ne kelljen semmilyen szinten azt érezned, hogy versenyezned kell a barátnőjével, mert az nagyon rossz jel!

 

3/4 Nem jöttök ki jól

A legtöbb barátnő ártalmatlan akkor, ha hajlandó veled kommunikálni, láthatóan nyitott, barátságos, mosolygós.

Ennek ellenkezője két esetben állhat fenn: ha ő is hajt a pasidra, és nyilván nem örül, hogy képbe kerültél, illetve, ha valami más miatt nem tartja jó ötletnek, hogy ti együtt vagytok (pl. mert megbántottad a srácot a kapcsolatotok elején).

Amennyiben utóbbiról szó sincs, jó esély van rá, hogy nem csak barátilag próbálja kisajátítani a pasidat.

Pozitív dolog, ha ez a párodnak is leesik, és rájön, hogy milyen játszmákkal próbálkozik a barátnő a háttérben, ellenben intő jel számodra, ha éppen őt védi.

Hiába próbálod felhívni a figyelmet arra, hogy megpróbál titeket elszakítani egymástól, állandóan leint, és a védelmére kel?

Ez sajnos azt jelentheti, hogy hozzá jobban kötődik, mint hozzád.

4/4 Hazudik róla

Az, hogy a barátod hazudik a barátnőjéről, részben utalhat arra, hogy tudja, nem vagytok jóban, ám mindezek ellenére mindkettőtöket szeretné maga mellett tudni.

Kényelmesebb döntés számára a hazugság, ferdítés, mintha kerekperec igazat mondana, hiszen tisztában van vele, hogy az adott helyzetből csak vita lehet.

A legnagyobb gond ezzel az, hogy neked sokkal gyakrabban fog hazudni, hiszen a barátok többnyire megértőbbek, mint a szerelmek.

Legalábbis akkor mindenképpen, ha egy harmadik személyről is szó van, akire adott esetben féltékeny lehetsz… Ezzel egyetemben felvetődik a kérdés a fontossági sorendet illetően, ami nyilván nem előnyös számodra addig, amíg a pasid hazudik azért, hogy a haverjával lóghasson.