4 intő jel, hogy biztosan nem érdemes újrakezdened az exeddel

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az ex mindig kényes téma: akár azért, mert fogalmad sincs, miért szerettél benne, akár azért, mert még mindig nem vagy teljesen túl rajta. Na de mi a helyzet akkor, ha ismét felmerül a közös jövő lehetősége? Vajon akadnak olyan kizáró tényezők, amik miatt már alapjaiban halálra van ítélve a kapcsolatotok?

Erőszakos volt veled Kép forrása: 500px.com

Az erőszakra nincs mentség, teljesen mindegy, milyen formában jelentkezett.

Függetlenül attól, hogy érzelmi fenyegetésről, lelki terrorról, vagy éppen valós fizikai bántalmazásról volt szó, egy ilyen férfit nem szabad visszafogadnod az életedbe!

Valószínűleg egy ideig nagyon kedves és odaadó lesz veled, de az első konfliktusnál ismét kibújik a szög a zsákból, és minden visszakerül a régi kerékvágásba.

Ilyenkor sajnos már csak az a kérdés, hogy meddig fajulnak el a dolgok, és hogy lesz-e ismét bátorságod szakítani.

Esélyes, hogy újra otthagy Kép forrása: hannescaspar.com

Sokszor előfordul, hogy a szakítás nemközös megállapodásából ered, hanem egyoldalú döntés születik. Emiatt aztán megeshet, hogy váratlanul lapátra tettek, majd – mikor éppen kezdenél magadhoz térni – a volt barátod ismét kopogtat az ajtódon.

Nem állítjuk, hogy nem lehet boldog vége a sztorinak, de azért abba gondolj bele, hogy valószínűleg azért tért vissza hozzád, mert a választott kiskapuja nem működött. Lehet, hogy soha többet nem akar elveszíteni, és mindent megtesz a cél érdekében, de ha már nem először vagy az a bizonyos „B-terv”, akkor inkább állj ellen a kísértésnek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019