4 gondolat, ami csak akkor jut eszedbe, ha nem vagy igazából szerelmes

Szirák Viki
Írta: ,

Minden kapcsolatban vannak nehéz időszakok, és ilyenkor gyakran megesik, hogy a felek elgondolkodnak azon, mennyire erősek az érzéseik. Azonban van különbség aközött, hogy átmenetileg megingassz, és aközött, hogy magad sem tudod eldönteni, szerelmes vagy-e. A szerelmet amúgy sem lehet könnyen meghatározni, így azt sem egyszerű eldönteni, ha teljesen elmúltak az érzések. Az alábbi jelek segítenek ebben, ugyanis ha ezek gyakran eszedbe jutnak, nagyon úgy tűnik, hogy valójában nem vagy szerelmes.

Eleinte lehet, hogy észre sem vetted ezt, de mostanában folyton az az érzésed, hogy semmiben sem értetek egyet. Te nem akarod nézni vele a kedvenc sorozatait, mert szerinted unalmasak, ő pedig folyton leszólja a zenei ízlésedet, és nem szeretne elmenni veled futni, mert ez a mozgásforma egyáltalán nem hozza lázba. Nem tudtok megegyezni a nyaralás helyszínén, de még azon sem, hogy mit egyetek vacsorára.

Természetesen nincs két ugyanolyan ember, így egyáltalán nem gond, ha akadnak dolgok, amikben nem egyezik az ízlésetek.

De ha úgy érzed, ez sosem fog változni, és már most eleged van ebből, érdemes átgondolnod, mennyire szereted a párod; és mennyire szeretnéd folytatni így a kapcsolatotokat.

Gyakran megesik, hogy ami egy kapcsolat elején még aranyosnak tűnt, idővel borzasztóan idegesítővé válik, és ezt egyre inkább észre is vesszük.

Azonban ha mostanában még az is zavaró vált számodra, ahogy a pasid nevet vagy tüsszent, az nem túl jó jel.

Hiszen valószínűleg mindig ilyen volt, így szeretted meg, és nem is várhatod el tőle, hogy a kedvedért minden számodra zavaró tulajdonságát levetkőzze.

Épp ezért, ha rengeteg olyan szokása van, ami téged nagyon idegesít, a kapcsolatotok valószínűleg a végefelé jár, hiszen nem is szereted már őt annyira, mint kellene.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019