4 dolog, ami végleg megváltozik benned egy fájdalmas szakítás után

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:

A szakítás nagyon fájdalmas dolog, amikor pedig éppen átéled ezt az időszakot, úgy tűnik, sosem fog véget érni. Aztán telnek a hetek és hónapok, majd azt veszed észre, hogy sokkal jobban érzed magad, és végre elkezdtél továbblépni. Azonban akármennyire is sikerül talpra állnod egy fájdalmas szakítás után, egy biztos; az alábbi dolgok végérvényesen megváltoznak benned. Visszafordíthatatlanul.

Amíg nem éltél át egy csúnya csalódást, sokkal nyitottabb és bátrabb vagy az ismerkedés terén, sőt, meggyőződésed, hogy te képes lennél megváltoztatni még egy rosszfiút is.

Ha viszont összetörték a szíved, nagyon óvatos leszel azzal kapcsolatban, kit engedsz be az életedbe.

Eltökéltebben mondassz nemet annak a srácnak, akiről sejted, hogy végül csúnyán összetörné a szíved, mert nincs szükséged még egy ilyen fájdalmas időszakra.

Inkább vársz a megfelelő pasira, aki kedves és odaadó lesz veled, mint hogy átmeneti kalandokba keveredj a magánytól való félelem miatt.

Igen, ez most kicsit negatívan hangzik, de a szakítás után jössz rá arra, hogy a világon egyetlen ember létezik, akiben egymillió százalékig megbízhatsz: te magad.

Persze ez a felismerés nem érkezik egyik napról a másikra.

Amikor a csalódásod után hajnali 3-kor fekszel egyedül a szobádban, kisírt szemekkel, ráébredsz, hogy csakis magadra számíthatsz.

Te ismered a személyiségedet és a szükségleteidet a legjobban, ezért te tudod motiválni magadat arra is, hogy felállj a hullámvölgy mélyéről.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019