4 apróság, amivel meglepheted a pasidat (X)

Írta: ,

Mi, hölgyek, szeretjük a meglepetéseket – legyen az egy virág, egy csoki, vagy épp reggeli az ágyban. Nem sokat gondolunk arra, hogy az erősebbik nem képviselői is ugyanígy örülnek a figyelmességnek – csak nem pont ugyanolyan formában, mint mi. :) Adunk néhány tippet, mivel lepheted meg a pasidat!

Tervezz egy egész estét vele! Kép forrása: scontent-fra.xx.fbcdn.net

1/4 Tervezz egy egész estét vele!

Nem kell elvinned Hawaii-ra ahhoz, hogy igazán különleges randiban legyen része (bár kétségkívül segít, ha a pálmafák között andalogtok) – elég, ha megszervezel egy egész estét olyan programokból, amiket imád. Ha szereti a hasát, imádja a billiárdot, odavan a fociért és szívesen sétálgat a városban, akkor már össze is állt a csodaprogram: vacsi, billiárd, meccsnézés egy jó hideg sörrel, aztán romantikus séta a kivilágított belvárosban.

A lényeg az, hogy mutasd meg neki, mennyire figyelsz rá: ha egy estébe belesűríted a kedvenc programjait, úgy fogja érezni, hogy tényleg kitettél magadért, és aznap tényleg minden róla szól. Néha ő is megérdemli, hogy körülötte forogjon a világ!

2/4 Rendelj neki ebédet a munkahelyére!

Előfordulhat, hogy olyan elfoglaltak vagytok, hogy szökőévente egyszer sikerül együtt főznötök, vagy annyira más a beosztásotok, hogy esélytelen egy meglepi vacsi kivitelezése. Ilyenkor hívd segítségül az internetet, és rendelj neki!

Ha mondjuk nagyon hosszú napja van a munkahelyén, egy ínycsiklandó pizza vagy egy szaftos brassói biztosan feldobja a kedvét, főleg akkor, ha nem számít rá.

A NetPincéren pikk-pakk találhatsz olyan fogást, amit szeret a pasid, ráadásul azt is láthatod, körülbelül mennyi idő alatt fog odaérni hozzá az étel. Arra azért figyelj, hogy mikor szokott ebédelni – ha ismered a kollégáit, összejátszhatsz velük a meglepetés érdekében!

Főzz neki! Kép forrása: flickr.com

3/4 Főzz neki!

Persze lehet, hogy te vezeted a háztartást, és ez egyáltalán nem újdonság nálatok, de akkor is igaz a mondás: a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út.

Ha maga a finom étel már nem meglepetés, fűszerezd meg az estét valami igazán extrával – mondjuk egy szexi fehérneművel, magassarkúval, és egy-egy pohár borral. A párod ettől igazán különlegesnek érezheti majd magát – mármint nem csak attól, hogy gyönyörűen kicsíped magad, hanem értékelni fogja azt az időt is, amit arra áldoztál, hogy meglepd.

Ha még a kedvenc fogására is emlékszel, az plusz pontot jelent!

Vedd le a terhet a válláról! Kép forrása: 5inchandup.blogspot.com

4/4 Vedd le a terhet a válláról!

Ha tudod, hogy van valami olyan feladat előtte, amit nem szívesen végez el, és halogatja már egy ideje, segíts neki benne, vagy akár csináld meg helyette!

Utál tisztítószereket vásárolni, vagy képtelen elvinni a cipőjét cipészhez? A hideg rázza a nagybevásárlásoktól, és hetek óta halogatja a telefonszámla befizetését?

Vedd a kezedbe az irányítást, és csináld meg helyette. Imádni fogja, hogy egy régóta halogatott (sokszor rettegett) feladatot leveszel a válláról – gondolj bele, neked mennyire jólesne, ha megcsinálná azt a nagymosást, amit már olyan régóta tolsz hétvégéről hétvégére...