4 apróság, amivel meglepheted a pasidat (X)

Nagy Niki
Írta: ,

Mi, hölgyek, szeretjük a meglepetéseket – legyen az egy virág, egy csoki, vagy épp reggeli az ágyban. Nem sokat gondolunk arra, hogy az erősebbik nem képviselői is ugyanígy örülnek a figyelmességnek – csak nem pont ugyanolyan formában, mint mi. :) Adunk néhány tippet, mivel lepheted meg a pasidat!

Tervezz egy egész estét vele! Kép forrása: scontent-fra.xx.fbcdn.net

Nem kell elvinned Hawaii-ra ahhoz, hogy igazán különleges randiban legyen része (bár kétségkívül segít, ha a pálmafák között andalogtok) – elég, ha megszervezel egy egész estét olyan programokból, amiket imád. Ha szereti a hasát, imádja a billiárdot, odavan a fociért és szívesen sétálgat a városban, akkor már össze is állt a csodaprogram: vacsi, billiárd, meccsnézés egy jó hideg sörrel, aztán romantikus séta a kivilágított belvárosban.

A lényeg az, hogy mutasd meg neki, mennyire figyelsz rá: ha egy estébe belesűríted a kedvenc programjait, úgy fogja érezni, hogy tényleg kitettél magadért, és aznap tényleg minden róla szól. Néha ő is megérdemli, hogy körülötte forogjon a világ!

Előfordulhat, hogy olyan elfoglaltak vagytok, hogy szökőévente egyszer sikerül együtt főznötök, vagy annyira más a beosztásotok, hogy esélytelen egy meglepi vacsi kivitelezése. Ilyenkor hívd segítségül az internetet, és rendelj neki!

Ha mondjuk nagyon hosszú napja van a munkahelyén, egy ínycsiklandó pizza vagy egy szaftos brassói biztosan feldobja a kedvét, főleg akkor, ha nem számít rá.

A NetPincéren pikk-pakk találhatsz olyan fogást, amit szeret a pasid, ráadásul azt is láthatod, körülbelül mennyi idő alatt fog odaérni hozzá az étel. Arra azért figyelj, hogy mikor szokott ebédelni – ha ismered a kollégáit, összejátszhatsz velük a meglepetés érdekében!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019