30 napos szerelmes kihívás: íme a hatodik hét feladatai!

Dienes Petra
Írta: ,

Elérkeztünk a kihívás utolsó hetéhez és őszintén bízunk benne, hogy feladataink segítségével sikerült újra összemelegednetek még jobban a szerelmeddel. Ahhoz pedig, hogy az öröm teljes legyen, az utolsó öt napot is használjátok ki 100%-ban!

Keressetek magatoknak egy olyan sorozatot, amit még egyikőtök sem látott és mindkettőtöket érdekel. Szerencsére már hazánkban is elérhető a Netflix, így nem kell a kommersz műsorokra hagyatkoznotok.

Miután pedig megnéztétek az első részt, osszátok meg egymással, hogy mit gondoltok róla. Nem csak jó lesz összebújni kicsit a TV előtt, de bizonyított tény, hogy azok a párok, akik rendszeresen beszélgetnek nem hétköznapi témákról is, sokkal boldogabbak.

27. nap – Ünnepeljetek Kép forrása: www.taylercarlisle.com

Mindig történik valami, aminek lehet örülni, bizonyára ez a ti életetekkel sincs másképp. Mindegy, hogy mekkora dologról van szó, de azt ünnepeljétek meg!

Nem kell nagy bulit csapni, elég ha elmentek a kedvenc cukrászdátokba és esztek egy sütit, vagy vesztek egy kis epret és pezsgőt és koccintotok egyet este az ágyban.

Kutatások bizonyítják, hogy azok párok, akik gyakran „ünneplik” a jó dolgokat együtt, sokkal jobban bíznak egymásban és mélyebb köztük az intimitás.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019