30 napos szerelmes kihívás: íme a harmadik hét feladatai!

Dienes Petra
Írta: ,
30 napos szerelmes kihívás: íme a harmadik hét feladatai!

Kép forrása: India Earl Photography

Most már bizonyára túl vagytok pár igazán romantikus pillanaton, de a kihívásnak nincs vége, hiszen még jó néhány szerelmes házi feladat vár arra, hogy megcsináljátok őket. Nézzük hát a harmadik hét tennivalóit!

11. nap – Kézfogásra fel! Kép forrása: bloglovin.com

Az összeszokott pároknál idővel tapasztalható, hogy a kéz a kézben andalgásnak egyszer csak vége szakad. Gyors indulás otthonról, vagy rohanás a hétvégi bevásárláskor... Ilyen helyzetekben egy idő után szinte eszünkbe sem jut, hogy milyen jó érzés mindezt úgy csinálni, mint régen.

A kézfogás ugyanis nagyon fontos, hiszen az összetartozást erősíti bennetek. Így hát ha ez már nem magától értetődő, akkor sétáljatok egyet kéz a kézben, vessétek be vezetés közben, vagy egyszerűen filmezés közben bújjatok össze és karoljatok egymásba.

12. nap – Bókoljatok egymásnak Kép forrása: huffingtonpost.com

Beszéljétek meg, hogy mindketten írtok egy tíz pontos listát arról, mit szerettek a másikban, majd ezt a nap folyamán osszátok meg egymással, pontonként. Ezt megtehetitek sms-ben, e-mailen, egy kis cetlin a kabát zsebében, vagy bárhogy.

Azzal, hogy ennyit bókoltok egymásnak, a nap végére újra érezni fogjátok a pillangókat a gyomrotokban, mielőtt találkoznátok. Ráadásul te is megtudhatod, hogy milyen sok jó tulajdonságod van, amit a pasid imád benned.

Hát nem szuper?

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!