3 ok, amiért másként kezd el viselkedni a szerelmed - nem csak egy harmadik fél lehet az oka!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
3 ok, amiért másként kezd el viselkedni a szerelmed - nem csak egy harmadik fél lehet az oka!

Kép forrása: Daviles/Depositphotos.com

Időnként előfordulhat, hogy valami megváltozik a kapcsolatotokban a nélkül, hogy ez komolyabban hatással lenne a jövőtökre. Mivel mindenkinek vannak nehéz időszakai, vagy gondjai, ezek óhatatlanul érezhetőek a mindennapok során is. Azonban, ha valamiért feltűnően másként kezd el viselkedni a szerelmed, jó eséllyel te is egy harmadik fél jelenlétére gondolsz. Szerencsére sokszor erről szó sincs! Mutatjuk, mi állhat még a háttérben akkor, ha az utóbbi időben másként viselkedik a szerelmed.

Ha nem a párkapcsolat, akkor általában a munkahely az, ami rombolja az ember jókedvét. Persze, akadhatnak más, személyes gondok is, amik nem érintik a párkapcsolatot, ám kivédhetetlenül hatást gyakorolnak a szerelmedre.

Pl. ilyen az, ha valamilyen gondja van a családjával, a szüleivel, vagy éppen a testvérével. Ami biztos, hogy ha ezen a területen probléma lép fel, az nyomasztja, bántja őt, és mivel sok esetben nem tudja másutt levezetni a feszültségét, kénytelen lesz hazavinni.

Emiatt aztán a te nyakadba zúdít minden sérelmet és türelmetlenséget, holott egyértelmű, hogy nem te vagy az, akivel gondja van. Ráadásul sokszor azt érezteti, hogy mindenkit a háta közepére kíván, senkit sem akar látni, főleg nem beszélgetni, vagy éppen romantikázni.

Mit tehetsz? Kép forrása: boggy22/Depositphotos

Mindez biztos bánt téged, és nem is mondjuk, hogy évekig tűrd szó nélkül, de azért jó, ha megértő tudsz maradni. Ha betelik a pohár, nyugodtan mondd el neki, hogy teljes mértékben megérted, és szeretnél segíteni, ahol csak tudsz, de nem gondolod, hogy az jelenti a megoldást, ha téged is eltaszít és bánt a viselkedésével.

Sokszor az embernek le sem esik, hogy bánik a szerelmével, egészen addig, amíg az fel nem hívja erre a figyelmét.

Ha egyébként is sok gondja van, akkor bizony megeshet, hogy a te szerelmed is közel áll a kiboruláshoz, és egyszerűen nincs arra energiája, hogy mások érzéseivel foglalkozzon. Emiatt lehet, hogy észrevétlenül is megbánt, és pontosan azért (akár tudat alatt) taszít el, hogy ne okozzon több fájdalmat. Persze ez nem megoldás a problémára, úgyhogy erre nyugodtan hívd fel a figyelmét!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv