3 dolog, amiben a férfiak biztosan füllentenek a társkeresőkön

Írta: ,

Korunk egyik talán legnagyobb vívmánya egyértelműen a társkereső oldalak, hiszen a párkeresés lassan társadalmi problémává válik. Ezeken a platformokon nem éri meg egyáltalán hazudni, mégis gyakran megteszi mindkét nem, hiszen így árnyaltabb képet mutathatunk magunkról. De most nem mi, nők kerülünk górcső alá, hanem a férfiak. Lássuk mi is az a három dolog, amiben a srácok tutira kamuznak a társkereső portálokon!

1/3 Régi fotókat posztolnak

Azt vettük észre, hogy a srácok körében az egyik legjellemzőbb hazugság, hogy fotóik bizony nem az aktuális megjelenésüket prezentálják, hanem sokkal inkább egy régebbi kisportolabb, fiatalosabb és vonzóbb külsejüket.

Noha, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a srác most nem néz ki szuperül, csupán annyi áll a háttérben, hogy a fiúk önbizalma sem mindig csúcs és minden erejükkel azon vannak, hogy jobb színben tüntessék fel magukat. Azonban régi fotókat egyáltalán nem szerencsés feltölteni – pláne akkor, ha a levélváltások és beszélgetések végül egy személyes találkozóban teljesednek ki – hiszen hamar kiderülhet, hogy a fotón látott személy egészen másként fest a valóságban.

Ez hatalmas csalódásként érheti a randipartnert, hiszen a bizalom már azelőtt oda lesz, hogy egyáltalán kialakulhatott volna.

2/3 Gyerek kérdés

A társkeresők adatlapjain ma már rendkívül sok információt megadhatsz, így könnyen a tudtára adhatod a másiknak, hogy milyen zenét kedvelsz, milyen filmeket nézel, mit sportolsz, sőt arra is választ adhatsz, hogy van-e gyermeked.

Nos, ebben a kérdésben mi úgy gondoljuk, hogy egyáltalán nem érdemes füllenteni, ugyanis egy ilyen hazugság később nagyon kellemetlen szituációkat eredményezhet.

Persze nyilván nem úgy kell kezdeni az ismerkedést, hogy „Hello, van egy gyerekem”, de inkább ikszeld be, hogy neked van, így a beszélgetőpartnered számára nem árulsz majd zsákbamacskát.

Jó eséllyel ez nem fogja zavarni s bár kényes kérdés, mégis fontos, hogy ez esetben legyél nagyon őszinte.

 

3/3 Az életkoruk

A harmadik leggyakoribb dolog, amikben a srácok füllentenek az nem más, mint az életkor. Persze azt gondolhatnánk, hogy ezt a hölgyek teszik nagyobb eséllyel, ám meglepődve tapasztaltuk, hogy bizony a srácok is nagyon gyakran kamuznak az életkorukról. S, hogy miért is teszik ezt?

Nos, egyértelműen azért, hogy fiatalabb hölgyekkel randizhassanak!

Persze nyugodtan beírhatsz te néhány évvel kevesebbet, ám ha komolyra fordul a dolog valakivel, akkor azért elég hamar kiderül, hogy mi is az igazság. Éppen ezért érdemes lehet mérlegelni, hogy van-e értelme egy ilyen bagatell füllentésnek. Életkor tekintetében – csak úgy, mint bármi másban – az őszinteség a nyerő.

Jobb nem taktikázni, hiszen mi csajok nem az életkor vagy a kinézet alapján döntünk elsősorban, sokkal inkább az egyéniség és persze a kölcsönös szimpátia lesz a dolog nyitja.