3 dolog, amiben a férfiak biztosan füllentenek a társkeresőkön

Gerber Petra
Írta: ,
3 dolog, amiben a férfiak biztosan füllentenek a társkeresőkön

Kép forrása: ninann/depositphotos.com

Korunk egyik talán legnagyobb vívmánya egyértelműen a társkereső oldalak, hiszen a párkeresés lassan társadalmi problémává válik. Ezeken a platformokon nem éri meg egyáltalán hazudni, mégis gyakran megteszi mindkét nem, hiszen így árnyaltabb képet mutathatunk magunkról. De most nem mi, nők kerülünk górcső alá, hanem a férfiak. Lássuk mi is az a három dolog, amiben a srácok tutira kamuznak a társkereső portálokon!

Azt vettük észre, hogy a srácok körében az egyik legjellemzőbb hazugság, hogy fotóik bizony nem az aktuális megjelenésüket prezentálják, hanem sokkal inkább egy régebbi kisportolabb, fiatalosabb és vonzóbb külsejüket.

Noha, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a srác most nem néz ki szuperül, csupán annyi áll a háttérben, hogy a fiúk önbizalma sem mindig csúcs és minden erejükkel azon vannak, hogy jobb színben tüntessék fel magukat. Azonban régi fotókat egyáltalán nem szerencsés feltölteni – pláne akkor, ha a levélváltások és beszélgetések végül egy személyes találkozóban teljesednek ki – hiszen hamar kiderülhet, hogy a fotón látott személy egészen másként fest a valóságban.

Ez hatalmas csalódásként érheti a randipartnert, hiszen a bizalom már azelőtt oda lesz, hogy egyáltalán kialakulhatott volna.

A társkeresők adatlapjain ma már rendkívül sok információt megadhatsz, így könnyen a tudtára adhatod a másiknak, hogy milyen zenét kedvelsz, milyen filmeket nézel, mit sportolsz, sőt arra is választ adhatsz, hogy van-e gyermeked.

Nos, ebben a kérdésben mi úgy gondoljuk, hogy egyáltalán nem érdemes füllenteni, ugyanis egy ilyen hazugság később nagyon kellemetlen szituációkat eredményezhet.

Persze nyilván nem úgy kell kezdeni az ismerkedést, hogy „Hello, van egy gyerekem”, de inkább ikszeld be, hogy neked van, így a beszélgetőpartnered számára nem árulsz majd zsákbamacskát.

Jó eséllyel ez nem fogja zavarni s bár kényes kérdés, mégis fontos, hogy ez esetben legyél nagyon őszinte.

 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!